Karatede takım bölge şampiyonu

Bilfen-Bilnet Okulları’nda ücretsiz tam burslu eğitim gören milli sporcuların yer aldığı Diyarbakır karate takımı, yıllardır yenemediği Gaziantep’i ilk kez yenip bölge şampiyonu oldu.

Haberler 18.10.2017 - 08:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Bilfen-Bilnet Okullarnda ücretsiz tam burslu eitim gören milli sporcularn yer ald Diyarbakr karate takm,önemli bir baarya imza att. Bölgede yllardr yart ancak bugüne kadar geçme baarsn gösteremedii Gaziantepi ilk kez takm halinde yenen Diyarbakr, bölge ampiyonu olarak önemli bir baarya imza att. 14-15 Ekim tarihleri arasnda Gaziantepte yaplan bölge ampiyonasna katlan Diyarbakr karate takm, ilk turda Adanayi, ikinci turda Osmaniyeyi ve üçüncü turda Adyaman yenerek adn finale yazdrd.

BAARIYA MZA ATTI

Finalde rakip, Diyarbakrn yllardr çekime halinde olduu ancak yenme baars gösteremedii Gaziantepti. Büyük bir çekimeye sahne olan final müsabakalarnda Gaziantepi ilk kez yenen Diyarbakr bu anlaml zaferle bölge ampiyonu oldu. Zeynep Akçakmak ümitler 47 kiloda, Ece Erdoan ümitler 54 kiloda, Amine Akçakmak gençler 53 kiloda ve rem Nur Yazar gençler 48 kiloda altn madalya kazanarak ampiyon oldu. rem Nur Yazar, Amine Akçakmak ve Ece Erdoandan oluan Diyarbakr bayan takm finalde Gaziantep takmn yenerek bölge ampiyonu oldu.

AMPYONLUK KUPASI

ampiyon takmn sporcular, ampiyonluk kupasn Bilnet Okullar Genel Müdürü Kubilay Argn ve Diyarbakr Bilfen-Bilnet Okullar Yönetim Kurulu Bakan Ekrem Karakoça takdim etti. Genel Müdür Argn ve ayn zamanda Karakoç Grup Yönetim Kurulu Bakan olan Ekrem Karakoç, elde edilen baardan dolay ampiyon sporcular ve antrenörlerini kutlad. Argn ve Karakoç, bu baardan dolay çok mutlu olduklarn dile getirerek bölgede sporun desteklenmesi noktasnda desteklerinin devam edeceini dile getirdi.

Ana Sayfaya Git