Kardemir Karabükspor, Bursa'ya iddialı gidiyor

Teknik direktör Popovic: "Çok zorlu bir deplasmana gideceğiz. Bursaspor tarihi olan bir kulüp, biz de orada kendi tarihimizi değiştirmek için oynayacağız" dedi.

Haberler 24.11.2017 - 09:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, Süper Ligin 13. haftasnda deplasmanda oynayacaklar Bursaspor maçn kazanarak galibiyet hasretine son vereceklerini savundu.

Popovic, Hasan Doan Tesislerinde gazetecilere yapt açklamada, son haftalarda hak etmedikleri malubiyetler aldklarn söyledi.

Artk maç kazanmalar gerektiini ve 3 puanlar sabrszlkla beklediklerini vurgulayan Avustralyal teknik adam, çok zorlu bir deplasmana gideceiz. Bursaspor tarihi olan bir kulüp, biz de orada kendi tarihimizi deitirmek için oynayacaz. Futbolcularmzla beraber idmanlarda çalp orada da bu mücadeleyi göstereceiz. Umuyorum ki Bursaspor karsnda 3 puan alp, bu hasrete son vereceiz. diye konutu.

Bir gazetecinin, takmn zorlu bir süreçten geçtii ve bundan futbolcularn ve kendisinin etkilenip etkilenmedii yönündeki sorusu üzerine Popovic, unlar kaydetti:

Oyuncularm doru yolda ve iyi gidiyor. Oyuncularmn hareketlerinden ve performansndan çok memnunum. Yaanan sürece ramen hepsi özverili bir ekilde çalyor. Son maçta aslnda çok iyiydik ve golü yediimizde öz güven düüü yaadk. Bu beni bir manada hayal krklna uratt. Oyuncularm burada gösterdikleri performansla beni çok mutlu ediyor. Bu ekilde devam edersek kazanmaya balayacaz.

Gol yollarnda yaanan skntyla ilgili bir soruya da Popovic, Biz takm olarak buna bir çözüm bulmak zorundayz. Aslnda üçüncü bölgeye kadar çok iyi geliyoruz ancak o bölgede bir ekilde son vuruu yapamyoruz. Bunu deitirmek ve düzeltmek bizim elimizde. Bunun üzerinde çalmalar yapyoruz, iyiye gideceiz. eklinde yant verdi.

Süper Ligde son 4 maçn kaybeden Kardemir Karabükspor, 8 puan ve averajla 17. srada bulunuyor.

Bursaspor maç hazrlklar

Kardemir Karabükspor, Bursaspor maçnn hazrlklarna devam etti.

Hasan Doan Tesislerinde, teknik direktör Popovic yönetiminde yaplan antrenmanda futbolcular, kou ve istasyonun ardndan 5e 2 top kapma çalmas yapt. Antrenman yar sahada yaplan maçla tamamland.

Sakatlklar bulunan Dany Nounkeu antrenmana katlmazken, Cristian Tanase takmla çalmaya balad.

Krmz-mavili ekip, çalmalarn yarn yapaca idmanla sürdürecek.

Ana Sayfaya Git