Karşıyaka'da kongre kararı

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımı Karşıyaka yönetim, sicil kurulu, hukuk kurulu gibi organların belli olacağı genel kurulu seçimli yapma kararı aldı.

Haberler 20.04.2017 - 13:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Karyaka, 13-14 Maysta seçimli kongreye gidecek. lk toplantda yasal çounluk salanmas beklenmedii için yeni yönetim 20-21 Maysta belli olacak.

Kongre kararn duyuran Bakan Mutlu Altu, dün yapt açklamada yönetime geç kalnd yolunda eletiriler yönelten kulübün Divan Kurulu Bakan Cihan Büyükorala da tepki gösterdi. Altu, Yönetim de hereyi görebiliyor. Bu tür yaklamlar hak etmiyoruz. Uyarmada deil çözüm üretmenin bir parças olunsun ifadelerini kulland.

Divan devreye girecekse önce camiay toplayp sezon banda kongre zaman sözü verilen ama yerine getirilmeyen 1.5 milyon TLlik kayna yaratsn diyen Bakan Altu, Biz kimse çkmazken yönetime talip olduk. Sportif olarak yaptklarmz ortada. Divan bakan emin olsun. Maksat birilerinin önünü açmaksa buyursun kongre kararn aldk. Koltuk sevdals da deiliz. Genel kurul öncesi bile yönetime talip olan, nakit maddi kayna bulunan biri çkarsa yönetimden ayrlrz, önünü kesmeyiz dedi.

Yönetime yeniden aday olmaya da yeil k yakan Bakan Altu, Aramzdan ayrlanlar olmutu. Yerlerini yeni isimlerle doldurmak ve maddi kaynak yaratmak için görümelerimiz sürüyor diye konutu.

Ana Sayfaya Git