Kartal Okçuluk Öğretiyor

Diyarbakır'ın Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar Kartal, Türkiye Gençlik Vakfı Diyarbakır (TÜGVA) İl Temsilciliğini ziyaret ederek incelemelerde bulunduktan sonra ata sporunun yaygılaştırılması için ok ve yay takımları hediye etti.

Haberler 05.11.2017 - 11:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Serdar Kartal, Türkiye Gençlik Vakf Diyarbakr (TÜGVA) l Temsilciliini ziyaret ederek incelemelerde bulunduktan sonra ata sporunun yayglatrlmas için ok ve yay takmlar hediye etti.

TÜGVA l Temsilciliine Diyarbakrda ata sporlarnn yaygnlatrlmas için Yeniehir Belediyesi tarafndan temin edilen yay ve ok takmlar hediye eden Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Serdar Kartal, gençlerle birebir ilgilenerek Osmanl okçuluunun inceliklerini bizzat ve uygulamal olarak gösterdi. Diyarbakrl gençlerinin tekrardan ata sporlarn yaatarak dirilteceini anlatan Kaymakam ve Belediye Bakan Serdar Kartal, Abdülhamit Hann kendi ahsi korumalar da dahil Hamidiye Alaylarna verdii önemin tarihi açdan Diyarbakrl gençlerde tekrar hayat bulduunu ve Hamidiye ruhunun ata sporlarnn Diyarbakr ilinde gençlerle birlikte yaatlarak tekrar dirileceini söyledi.

Ana Sayfaya Git