Kaşıkla ver, kepçeyle al

BAL kulüplerine cüzi oranlarda maddi kaynak veren TFF, bu paraları verdiği cezalarla geri alıyor. Son olarak Erganispor ve Kayapınar Belediyespor’a bin 350 TL para cezası verildi.

Haberler 06.12.2012 - 12:01 Son Güncelleme : 06.12.2012 - 12:01

CEZALAR, KAYNAKLARI GEÇİYOR

Bölgesel Amatör Lig (BAL) kulüplerine sezon başında kaynak aktaracağını açıklayan ve bunu cüzi rakamlarda tutan Futbol Federasyonu adeta kaşıkla verdiğini kepçeyle alıyor. Şu ana kadar bir çok kulübe ilginç nedenlerle para cezaları verilirken, bu rakamların şimdiden o kaynakları aştığı belirtiliyor.

Son olarak Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK),BAL 2.Grupta mücadele eden 4 kulübe para cezası verdi. Kayapınar Belediyespor-Erganispor maçında 5ten fazla futbolcuları kart gördüğü için Kayapınara 800 TL ve Erganispora da 525 TL para cezası verildi.

TATVANA SAHA KAPATMA

Kurul ayrıca Dersimspora doktor bulundurmadığı gerekçesiyle 300 TL ve Muş Ovasıspora da sportmenliğe aykırı davranmaktan 450 TL para cezası kesti.

AFDK, Erganispor maçında kırmızı kart gören Kayapınar Belediyesporlu Mustafa Arslana 2 maç ceza verirken, Tatvan Gençlerbirliğinin sahasını da Bismil Belediyespor maçındaki olaylardan dolayı 1 maç kapattı. Tatvan Gençlerbirliği-Hakkari Zapspor maçı bu nedenle Vanda oynanacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır