Kasımpaşa Galatasaray maçı

Galatasaray’ın çiçeği burnunda teknik direktörü Mustafa Denizli ilk maçına çıkıyor. Süper Lig’in zorlu takımlarından Kasımpaşa’ya konuk olacak Sarı Kırmızılılar’ın Mustafa Denizli ile ilk maçta nasıl bir oyun sergileyeceği merak ediliyor.

Haberler 29.11.2015 - 15:45 Son Güncelleme : 29.11.2015 - 15:45

Şampiyonlar Ligine havlu atan ancak UEFA Avrupa Liginde yoluna devam edebilme ihtimali olan Sarı Kırmızılılar Atletico Madrid yenilgisinin şokunu atlatıp Kasımpaşadan puan almak istiyor. Hafta içinde kurt Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde ilk maçına çıkacak olan Galatasaray liderin 7 puan gerisinde ve 3. Sırada. Mustafa Denizlinin Galatasarayı nasıl bir oyun sergileyecek büyük merak konusu.

2 Hafta sonra Beşiktaş ile karşılaşacak olan Galatasaray, o maça kadar kayıp yaşamak istemiyor.

Kasımpaşa Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda, izleyebilir miyim?

Hasan Doğan Sezonu Spor Toto Süper Lig 13. Hafta maçında Kasımpaşaya konuk olacak Galatasaray bu akşam (29 Kasım Pazar) saat 20.15te maç başlayacak, maçın hakemi Halis Özkahya ve naklen Lig TVden ekranlara gelecek.

İŞTE MUHTEMEL 11LER

Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Hakan Balta, Olcan Adın, Jose Rodriguez, Selçuk İnan, Emre çolak, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Burak Yılmaz

Kasımpaşa: Ramazan, Erhan, Titi, Bozhikov, Vigneau, Donk, Castro, Tunay, Scarione, Adem, Eren

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır