Kayakçılar Palandökön'e Bitlis'te hazırlanıyor

"Türkiye şampiyonlukları ve milli takıma sporcu göndermeyi hedefledik. Milli takımda da ülkemizi temsil edecek sporcuları yetiştirmeyi planlıyoruz. Palandöken'de yapılacak yarışmada çok fazla madalya bekliyoruz"

Haberler 05.02.2017 - 13:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayakçlar, Erzurumda Palandökende 7-9 ubatta düzenlenecek Alp Disiplini A1-A2 Ligi 2. Ayak Kayak Yarmasnda baarl sonuçlar almak için hava scaklnn sfrn altnda 15 derece ölçüldüü Bitliste hazrlklarn sürdürüyor.

l merkezinde bulunan ve Türkiyenin en dik kayak pistleri arasnda yer alan Erhan Onur Güler Kayak Merkezinde antrenman yapan kayakçlar, her gün 6 saat süren zorlu bir antrenmanla yarmaya hazrlanyor.

Alp Disiplini Kayak Antrenörü Yusuf Ziya Erem, AA muhabirine yapt açklamada, sporcularn antrenmanlar tüm hzyla sürdürdüünü söyledi.

Youn bir çalma temposuyla ampiyonaya hazrlandklarn vurgulayan Erem, Valiliimiz de bize büyük destek sunuyor. Sabah 4, öleden sonra da 2 saat olmak üzere günde 6 saat antrenman yaparak yarmaya sk ekilde hazrlanyoruz. Pistimiz çok güzel ve elverili. Türkiyenin en dik pistlerinden biri. Türkiye ampiyonluklar ve milli takma sporcu göndermeyi hedefledik. Milli takmda da ülkemizi temsil edecek sporcular yetitirmeyi planlyoruz. Palandökende yaplacak yarmada çok fazla madalya bekliyoruz. ifadelerini kulland.

Ispartadan gelerek antrenmanlara hazrlanan 17 yandaki Nazlcan Yüzgül ise 11 yldr kayak yaptn ve Türkiye çapnda derecelerinin bulunduunu belirtti.

Genç sporcu, Ispartal olmasna ramen Bitlis adna yaracan anlatarak, Türkiye çapnda güzel dereceler yapmay hedefliyorum. Bunun için de burada günde çift antrenman yapyoruz. Önümüzdeki hafta yarma olduu için youn bir çalma içindeyiz. eklinde görülerini aktard.

Ana Sayfaya Git