Kayapınar Belediyespor potada lider oldu

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi A Grubu Takımlarından Kayapınar Belediyespor, AS Kadirlispor’u deplasmanda mağlup ederek, lider oldu.

Haberler 10.01.2018 - 11:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

6 takmn yer ald ligde oynad 7 maçtan 6 galibiyet ve 1 yenilgi alan Diyarbakr temsilcisi, ligin ampiyonluk aday AS Kadirlisporu ikinci yarnn ilk maçnda deplasmanda devirdi. Büyük çekimeye sahne olan ve hakem hatalarnn oldukça fazla yaand maçta ylmayan Kayapnar Belediyespor, nefes kesen bir oyunun ardndan rakibini, 73-67 malup ederek hem önemli bir galibiyete imza att hem de liderlik koltuunu ele geçirdi.

Tüm sporcularm tebrik ediyorum

Kayapnar Belediyesi Kadn Basketbol Takmnn baarl antrenörü Murat Alcan, çok önemli bir haftay geride braktklarn söyledi. Ligin ampiyonluk adaylarndan AS Kadirlispor ile deplasmanda karlatklarn ve zorlu geçen maç kazanarak, tarihi bir baarya imza attklarn belirten Alcan, Bize bu sevinci yaatan tüm sporcularm kutluyorum dedi.

Elde edilen galibiyetle ligin seyrinin deitiine iaret eden Alcan, öyle dedi:

AS Kadirlispor galibiyeti, bizim ne kadar ampiyonluu arzuladmzn göstergesidir. Bu deplasmanda yaadmz zorluklar ve hakem hatalar inancmzdan bizi geri düürmedi. Bütün zorluklara ramen yüreini ortaya koyan sporcularm, tarihi bir galibiyete imza atmamz saladlar. Her açdan anlaml ve önemli olan bu galibiyeti, bize inan ve yanmzda olan Kayapnar Belediye Bakanmz ve Kaymakammza armaan ediyoruz.

Alcan, destek istedi

Diyarbakr en üst düzeyde temsil eden tek takm olduklarn kaydeden Alcan, Bu çocuklar gurur ve sayg duyulacak iler yapyorlar. Formamzda, srtmzda, alnmzda, yüreimizde Diyarbakr yazyor ve bizler Diyarbakr temsil ediyoruz. Tüm basketbol camiasn, bu takmn etrafnda kenetlenmeye ve desteklemeye davet ediyorum. Play-offa çok az kald. Kalan maçlarmz da kazanp hedeflerimize adm adm ilerliyoruz ifadelerinde bulundu.

Alcan, gruptaki sralamann play offa kalmalarnda oldukça önemli olduunu sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git