Kayapınar Yaz Spor Kurslarına yoğun ilgi

817 öğrencinin başvurduğu yaz spor kurslarında Futbol, Voleybol, Basketbol, Hentbol, Tenis, Badminton ve Atletizm branşlarında eğitim verilecek.

Haberler 11.07.2017 - 10:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç, yaz ve k sezonlarnda hayata geçirdikleri spor kurslarnn tamamnn ücretsiz olduunu belirterek, spor yaparken kullanlan alet ve materyallerinde yine belediye tarafndan karlandn söyledi.

Kayapnar Belediyesince, 7-18 ya grubundaki çocuk ve gençlere sporu sevdirerek onlar spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kayna yaratmak, toplumda spor kültürü oluturmak ve sporun daha geni kitlelere yaylmasn salamak amacyla açt Yaz spor Kurslar balad. Youn ilgi gören yaz spor kurslarnda Futbol, Voleybol, Basketbol, Hentbol, Badminton, Tenis ve Atletizm branlarnda 817 örenci kayt yaptrd.

Kaytlarn tamamlanmasnn ardndan Kayapnar Belediyesi ehit Polis Memuru Halit Gülser Spor Kompleksinde bir araya gelen örencilere tiört ve apka datld. Yaz Spor Kurslarna çocuklarn getiren velilerin de youn ilgi gösterdii gözlendi.

SPOR NSANA DSPLN KAZANDIRIR

Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç, yaz ve k sezonlarnda hayata geçirdikleri spor kurslarnn tamamnn ücretsiz olduunu kaydederek, spor yaparken kullanlan alet ve materyallerinde yine belediye tarafndan karlandn söyledi. Sporun hayatn kendisi olduunu anlatan Bakan Klç, Spor insana disiplin kazandrr, ekip ruhu oluturur. Dütüünüz zaman ayaa kalkmay, kaybetmeyi, kazanmay öretir. Spor salk ve mutluluk demektir. nsanmzn daha salkl ve mutlu olmas için imknlarmz sonuna kadar sunmaya devam edeceiz ifadelerini kulland.

çOK MUTLUYUZ

Yaz Spor kurslarna balayacaklar için mutlu olduklarn dile getiren örenciler ise, Burada olduumuz için mutluyuz. Yazn okullar tatil olunca ne yapacamz bilmiyorduk. Bu yl tatilimizi spor kurslaryla ve Belediyenin sunduu farkl sosyal etkinliklerle tamamlayacamz için mutluyuz. Belediye Bakanmz Mustafa Klça teekkür ederiz dediler.

817 ÖRENC KAYIT YAPTIRDI

Yaz Spor kurslarndaki spor dallar ve saylar

Basketbol: 369

Futbol: 234,

Voleybol: 116

Atletizm: 8,

Hentbol: 13,

Cort Tenis: 65,

Badminton: 12

Toplam: 817

Ana Sayfaya Git