Kayapınarlı Sporcuların Avrupa başarısı

Kenya’da düzenlenen Dünya Yıldızlar ile İtalya’da düzenlenen Avrupa Gençler Şampiyonasına katılan Kayapınar Belediye Sporlu 2 sporcu, aldığı başarıları Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’a hediye etti. Başkan Kılıç, Kayapınar Belediyesi olarak her zaman başarılı gençlerin ve sporcuların yanında olacaklarını söyledi. Başkan Kılıç, aynı zamanda başarılı sporculardan Meryem Bekmez’in babasını Belediyede istihdam edeceklerinin sözünü verdi.

Haberler 26.07.2017 - 13:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesporcular Meryem Bekmez ve irin Karabal, Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç makamnda ziyaret etti. Bakan Klç, sporcular aldklar baarlarndan dolay kutlad.

15 Temmuzda Kenyada düzenlenen Dünya Yldzlar ampiyonasnda 5Km yürüyü brannda Dünya 2.si,22 Temmuzda ise talyada düzenlenen Avrupa gençler ampiyonasnda 10Km yürüyüünde yine Dünya 2.si olan Meryem Bekmez ile 24 Haziranda talyada düzenlenen 12. Dünya Yldzlar Da Kousu yarmasnda Dünya 3.sü olan irin Karabal, Antrenörler çetin Aslan ve Azize Özbey ile birlikte Bakan Klç makamnda ziyaret etti. Ziyaret öncesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Fettah Güzelsoy, tarafndan Havaalannda karlanan Sporcular Bekmez ve Karabal ile Antrenörleri Aslan ve Özbey, araçlarla Kayapnar Belediyesine getirildi. Bakan Klç makamnda ziyaret eden Sporcular ve Antrenörleri, desteklerinden dolay teekkür etti. Bu arada, Bakan Klç, Dünya Üçüncüsü olan Meryem Bekmezin baarsn taçlandrmak için babasn Belediyede istihdam etti.

KILIç: BAARILARI BZLER GURURLANDIRDI

Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç, makamnda kabul ettii baarl sporculara baarlarndan dolay tebrik ederek, Avrupaya gönderdiimiz sporcularn baarlarla ülkeye dönmesi bizleri gururlandrd. Bu baarlarndan dolay Antrenörlerine ve sporculara teekkür ediyoruz. Kayapnar Belediyesi olarak her zaman baarl gençlerimizin yannda olacazdiye konutu.

ÜLKEMZ HER YERDE TANITACAIZ

Kenya ve talyada düzenlenen yarmalarda baarlarla ülkeye dönen Kayapnarl Sporcular ise, Aldklar baarlardan dolay mutlu olduklarn ifade ederek, Desteklerinden dolay bata Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klça ve tüm yetkililere teekkürlerimizi sunuyoruz. Ülkemizi ve Diyarbakrmz Avrupann her yerinde gururla tanttmz için mutluyuz dedi.

Ana Sayfaya Git