Kaymakam Kaya’dan Spor Lisesi’ni kazanan öğrenciye destek

Diyarbakır’ın Çınar İlçe Kaymakamı Selami Kaya, Diyarbakır Spor Lisesi’nin yetenek sınavlarında birinci olarak Spor Lisesi’nde okumaya hak kazanan Çınar Alabaş İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Gülcan Öz ile beden eğitimi öğretmeni Abdullah Emre’yi ilçeye kazandırılan bu başarıdan dolayı tebrik ederek spor malzemesi ile ödüllendirdi.

Haberler 01.10.2019 - 10:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn çnar lçe Kaymakam Selami Kaya, Diyarbakr Spor Lisesinin yetenek snavlarnda birinci olarak Spor Lisesinde okumaya hak kazanan çnar Alaba mam Hatip Ortaokulu örencisi Gülcan Öz ile beden eitimi öretmeni Abdullah Emreyi ilçeye kazandrlan bu baardan dolay tebrik ederek spor malzemesi ile ödüllendirdi.

Baarl örenci ve kendisini snavlara hazrlayan öretmeni makamnda kabul edilen Kaymakam Selami Kaya, elde edilen baarnn önemli bir örnek tekil ettiini söyledi. Kaymakam Kaya, Gülcan kzmzn bu örnek baars inallah ilçemizdeki dier örencilere ilham kayna olacaktr dedi. Diyarbakr Spor Lisesinde okuma hakk kazanan Gülcan Öz ve öretmen Abdullah Emre de yakn ilgi ve desteinden dolay Kaymakam Kayaya teekkür etti. Kaymakam Kaya konumalarn ardndan baarl örenci ve öretmenini spor malzemeleri ile ödüllendirdi. s

Ana Sayfaya Git