Kayserispor zevkten dörtköşe

TAM 7 yıl sonra Antalyaspor'u eli boş göndererek şeytanın bacağını kıran Kayserispor zevkten dört köşe oldu. Kayserispor teknik direktörü Sumudica ve sarı kırmızılı oyuncular,galibiyet serisine devam edeceklerini söymleyip, bu sevinci taraftarla paylaştı.

Haberler 17.09.2017 - 00:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dünya yldz Eto ve Nasri gibi oyunculara sahip Antalyaspor karsnda elde ettii 2-0lk net galibiyetle Süper ligin 5.haftasnda puann 10a çkaran Kayserispor, sezonun ilk maç olan Galatasaray karlamas sonras oynad 4 karlamada yenilgi yüzü görmedi. kinci baharn yaayan kaptan Umut Bulut ve Etonun penaltsn kurtaran Romanya milli takmnn da file bekçisi Silviu, ilk dakikadaki harika golün sahibi Badji, Antalyaspor galibiyetinde arkadalarndan bir adm öne çkarken Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, maç öyle yorumlad :

çok yorgunum, sanki 90 dakikay ben oynam gibiyim. çok iyi maç oynadk, kazandk mutluyum. Güçlü bir takma kar oynadk. Dünyann her tarafnda ayn, karnzda yldzlardan bir takm olsa bile iyi çaltnz zaman galibiyet kendiliinden geliyor. Sahada nasl durulacan bugün gösterdik, çok iyi çaltk. Boluklar rakibimize kar kapattk. Bir hafta boyunca iyi bir hazrlk dönemi geçirdik, çok iyi çalt futbolcular, beni üzmediler. Galibiyet futbolcular ve taraftarndr. Türkiyede kalmay hak ettiimi düünüyorum,. Bu arada Sumudicann ismini biraz daha fazla duyacaksnz. Kazandmz zaman takmm hep önde, kaybettii zaman her eyi ben kabulleneceim. Galibiyet takmn, yenilgi benimdir. Medya ve televizyonun Türkiyede ne kadar güçlü olduunu biliyorum. 3-5-2 sistemiyle eletirildiim için sistem deitirince elimdeki birbirinden deerli oyuncularm özellikle stoperlerin bazlarn kulubede oturtuyorum. eklinde konutu.

Öte yandan , Kayserispor Türkiye Kupas maç hazrlklarn sürdürken, kupada kadroda daha az oynayan oyunculara yer vererek, Kasmpaa deplasman maçnn hazrlklarna balayacak,.

Ana Sayfaya Git