Kazanmak için buradayım

Beşiktaş'ın yeni transferi Pepe: "Bugüne kadar oynadığım takımlarda formayı nasıl son damlaya kadar terlettiysem, Beşiktaş'ta da aynı şeyi yapacağım" dedi.

Haberler 28.07.2017 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beiktan yeni transferi Kepler Laveran Lima Ferreira (Pepe), siyah-beyazl takma baarlar kazanmak için geldiini söyledi.

Portekizli futbolcu, beIN Sportsa yapt açklamada, Beiktata olmann mutluluunu yaadn belirterek, çok özel duygular içerisindeyim. Burada fantastik günler geçiriyorum. Günde çift antrenman yapyoruz. çok güzel ve sk çalyoruz. Önümüzde Süper Kupa maç var. Kupay kazanmak istiyoruz. dedi.

Kariyeri boyunca futbolda birçok baar yaadn anlatan Pepe, siyah-beyazl takma transfer süreciyle ilgili unlar kaydetti:

Büyük takmlar benimle ilgileniyordu, teklif de yaptlar. stenmek her zaman çok güzel bir duygu. Bu süreç içerisinde Beiktan bana gösterdii ilgi ve sevgi gerçekten çok önemliydi. Kariyerimin bu döneminde buna ihtiyacm vard. Transfer sürecinde internet üzerinden gönderilen mesajlar çok etkiliydi. Sadece bana deil, aileme gösterilen sevgi gösterisi gerçekten çok güzeldi. Özellikle Vadafone Park gördükten sonra buraya gelmem çok daha kolay oldu.

Transfer sürecinde siyah-beyazl takmda oynayan vatanda Ricardo Quaresma ile görütüünü aktaran Pepe, Takm içindeki atmosferi sordum. Beiktan iyi bir yaplanmas olduundan haberim vard. Takm içinde iyi bir arkadalk ve aile ortam olduunu anlatt. Kendisiyle uzun zamandr milli takmda oynuyoruz. Daha önce de konumutuk. Türkiye ve Beiktan çok güzel olduunu daha önce bana defalarca anlatmt. diye konutu.

Beiktan baars için elinden geleni yapaca anlatan Portekizli futbolcu, Profesyonel bir oyuncuyum. imi göstermek için buradaym. Takm arkadalarma ve Beiktaa yardm edeceim. Kazanmak için buradaym. deerlendirmesinde bulundu.

Siyah-beyazl taraftarlara mesaj gönderen Pepe, Beiktaa inanmaya devam etsinler. Bugüne kadar oynadm takmlarda formay nasl son damlaya kadar terlettiysem, Beiktata da ayn eyi yapacam. ifadelerini kulland.

Lige odaklanmamz lazm

Kaliteli bir kadroya sahip olduklarn anlatan Portekizli futbolcu, yeni sezon hedefleriyle ilgili unlar söyledi:

Tamamen lige odaklanmamz lazm. Tecrübelerime dayanarak konuuyorum; Real Madrid ile ligde iyi gittiimiz zamanda bunu ampiyonlar Ligine de yansttk. Devre arasna kadar lige odaklanmamz lazm. Ligde iyi olursak, ampiyonlar Liginde ilk hedef olan gruplardan çkmay baarrz. Bizim için en önemlisi lig. ampiyonlar Liginde gruptan çkmay baarrsak, sonra maç maç deerlendirip hayal kurmaya balayabiliriz.

Pepe, zor bir yapya sahip olmadn dile getirerek, çok basit bir insanm, sade alkanlklarm var. Bunlar karlamak çok zor deil. Küçük, basit eylerle mutlu olabiliyorum. Zaten ksa zaman içinde bunu göreceksiniz. Türkiyenin büyük bir kulübündeyim. Beikta formasn giymek ve Beikta taraftarn temsil etmek benim için yeterli bir motivasyon. eklinde görü belirtti.

Yldz futbolcu, UEFA ampiyonlar Liginde birinci torbadan Real Madrid ya da Barcelona gelse, hangisini tercih ederdin? eklindeki soruya, Kesinlikle bir tercihim yok. u anda iyi hazrlanmamz lazm. Eski takmma ve arkadalarma kar oynamak benim için güzel olurdu. yantn verdi.

Ana Sayfaya Git