Keçirören'e bileniyorlar

2. lig Beyaz gruptaki İl temsilcisi Amed Sportif Faaliyetler, zorlu Keçiörengücü deplasmanına bileniyor. Talaytepe tesislerindeki idman, neşe içerisinde geçerken, Teknik Direktör Taşkın işi sıkı tutuyor.

Haberler 03.03.2017 - 10:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Haftasonu Ankarada Keçiörengücüspor ile kar karya gelecek olan Yeil-Krmzl Amed Sportif Faaliyetler, üç puanla dönmenin hesabn yapyor. Zirvede bende varm diyen Amedsporlu futbolcular youn bir idman çalmas içerisinde bulunurken, Teknik Direktör Taner Takn, ekibi teknik noktada maça hazrlyor.

ANKARA DEPLASMANI

Amedsporun patronu Taner Takn, Moral, motivazyon, herey çok güzel. Hepimizde bir inanmlk, bir hedef var. Zorluklar tüm engellemelere ramen ayoruz. Baz futbolcularmz büyük risk alarak sakat olmalarna ramen sakat sakat maça çkyorlar. Özverili ve iyi niyetli bir ekibimiz ruhu hakimiyeti var. Bu da takmn ans bir hayl yükseltmektedir dedi. Taraftarlara da çarda bulunan Takn, Ankradaki Keçiörengücü maçnn kendileri için bir hayl zor geçeceini düündüklerini ifade ederek, Mutlaka ama mutlaka Diyarbakra 3 puanla dönmemiz gerekir iddiasnda bulundu.

Ana Sayfaya Git