Keleş: Giresunspor'un 44 yıllık hasretinin dinmesine 90 dakika kaldı

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, "44 yıllık Süper Lig hasretinin dinmesine çok yaklaştık, önümüzde sadece son 90 dakikamız kaldı. Bu hedefe ulaşmak için çok iyi hazırlanıyoruz" dedi.

Haberler 06.05.2021 - 01:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Kele, TFF 1inci Ligin son haftasnda deplasmanda Tuzlaspor ile oynayacaklar maçn hazrlklarn sürdürdüklerini söyledi, tek hedeflerinin bu karlamadan galibiyetle ayrlmak olduunu vurgulad. Ligde 67 puanla averajla ikinci srada bulunduklarn, bu maç kazandklar takdirde Süper Lige çkacaklarn aktaran Kele, Sezon bandan bugüne tek arzumuz Giresunsporun 44 yldr süren Süper Lig hasretini dindirmekti. Bugün 44 yllk bu hasretin dinmesine çok yaklatk. Önümüzde son 90 dakikamz kald. Hedefe ulamak için çok iyi hazrlanyoruz diye konutu.

Takm olarak moral ve motivasyonlarnn yüksek olduunu ve oyuncularna güvendiini belirten Hakan Kele, Süper Lig için artk önümüzde son bir 90 dakika var. Konsantrasyonumuz yerinde, oyuncularma sonuna kadar güveniyorum. Onlara olan inancm her zaman olduu gibi bugün de tam. nanyorum ki baaracaz. Takm olarak iyi motive olduk. Pazar günü oynayacamz Tuzlaspor karlamasndan galip ayrlarak Süper Lige çkmak ve Süper Lig özlemine son vermek istiyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git