Kentin Diyarbakırspor’a İhtiyacı Var

Diyarbakırspor’un Türkiye liglerinde olmaması kentte ve bölgede derin üzüntü yaratıyor. Yeni bir ruhla efsanenin sahalara geri dönmesi isteniyor.

Haberler 11.06.2017 - 01:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrsporun Türkiye liglerinde olmamas kentte ve bölgede derin üzüntü yaratyor. Yeni bir ruhla efsanenin sahalara geri dönmesi isteniyor.

Özlem Giderek Külleniyor

Hiç biri Diyarbakrsporun verdii heyecan ve insanlara tattrd hazz vermiyor. Kimse Diyarbakrsporun yerini tutmuyor...Bu sözler son günlerde spor camiasnda ve taraftarlar arasnda skça dile getiriliyor. Yarm asr boyunca Türkiye liglerinde nam salan,önemli baarlara imza atan,yurt içinde ve yurt dnda milyonlarca taraftar olan,bölgenin takm olarak kabul edilen Diyarbakrsporun 6 yl önce amatöre düerek profesyonel liglerde olmamas derin üzüntü yaratm durumda. Her geçen gün efsane Diyarbakrspora olan özlem daha da külleniyor ve artyor.

Eski Heyecan Geri Gelir

Binlerce taraftar,Diyarbakrsporun yokluunda futbola küserken,yeni bir ruh ve heyecanla efsanenin geri dönmesini istiyor. Diyarbakrsporun yeniden canlandrlmas halinde bölgede kaybolan eski heyecan ve cokunun geri gelecei konuuluyor. Sporseverler,Diyarbakrsporun eski yöneticileri ve kentin mülki amirlerine çarda bulunarak özlemlerini dile getiriyor. Sporseverler,Diyarbakrspor gittikten sonra kentte ve bölgede spor çok geriye gitti. Hiçbir proje Diyarbakrsporun yerini tutmuyor. Efsane Diyarbakrspor yeniden canlandrlrsa bölge eski haline döner diye görü belirtiyorlar.

Ana Sayfaya Git