Kerem Aktürkoğlu: "Takımımla ve taraftarımla gurur duyuyorum"

Barcelona'ya elenmelerine rağmen önemli tecrübeler kazandıklarını belirten Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, "Bu kazançlar bizi ilerideki başarılarımıza ulaştıracak, buna yürekten inanıyorum. Nasıl ki taraftarımız dün bir saniye bile takımı desteklemekten vazgeçmedi. Biz de mücadeleden bir saniye vazgeçmeyeceğiz. Takımımla ve taraftarımla gurur duyuyorum" dedi.

Haberler 19.03.2022 - 00:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

STANBUL (HA) - Barcelonaya elenmelerine ramen önemli tecrübeler kazandklarn belirten Galatasarayn baarl futbolcusu Kerem Aktürkolu, Bu kazançlar bizi ilerideki baarlarmza ulatracak, buna yürekten inanyorum. Nasl ki taraftarmz dün bir saniye bile takm desteklemekten vazgeçmedi. Biz de mücadeleden bir saniye vazgeçmeyeceiz. Takmmla ve taraftarmla gurur duyuyorum dedi.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda dün akam sahasnda Barcelonaya 2-1 kaybeden Galatasaray, turnuvaya veda etti. Sar-krmzllarn 23 yandaki oyuncusu Kerem Aktürkolu da bu sezon takm olarak yaadklar Avrupa macerasna ilikin sosyal medya hesabndan açklamalarda bulundu. Kerem, Düler Sahnesi maalesef bizim için sona erdi. Büyük zafere bu kadar yaklamken daha da ileriye gitmek tek arzumuzdu. Her ne kadar dünkü Barcelona maç ile elenmi olsak da çok ey kazandk. Tecrübe, takm ruhu, birliktelik ve daha niceleri. Bu kazançlar bizi ilerideki baarlarmza ulatracak, buna yürekten inanyorum. Nasl ki taraftarmz dün bir saniye bile takm desteklemekten vazgeçmedi. Biz de mücadeleden bir saniye vazgeçmeyeceiz. Takmmla ve taraftarmla gurur duyuyorum eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git