Kick Boks ta büyük zafer

Antalya’da Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunca organize edilen ve 01-05 Mart 2017 tarihlerinde oynanan Üniversitelerarası Kick Boks müsabakalarında Üniversite temsilcilerimiz hem bayan hem de erkek gruplarında dereceye girerek büyük başarı ettiler.

Haberler 09.03.2017 - 10:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Zorlu gecen müsabakalar sonucunda bayanlarda Büra imek Low Kick dalnda Türkiye 2ncisi olurken, Full Contact dalnda Melek Öztemel Türkiye 2ncisi, Ebru Turhan da Türkiye 3üncüsü oldular. Dereceye giren sporcularmzdan Melike Ekin de Low Kick Türkiye 3ncülüünü elde etti.

Erkeklerde ise Ramazan çetinkaya ve Ramazan çiçek Low Kick dalnda kendi arlklarnda 3üncülük kazandlar. Yine erkeklerde sporcumuz Ozan Berken Bindak Point Fighting Türkiye 3ncüsü olarak yarmalardan madalya ile dönmeyi baard.

Zaman zaman sert anlara sahne olan müsabakalar izleyenlerin heyecanl vakit geçirmesine neden oldu. Üniversitemiz Kick Boks Teknik Sorumlusu brahim Erta baarlarndan dolay sporcularn kutlayarak, baarlarn devam ettireceklerini söyledi. Turnuvada desteklerini her zaman hissettiimiz bata rektörümüz sayn Prof. Dr. Talip Güle, Salk Kültür ve Spor Daire Bakan Abdullah Getiren ile Spor ube Müdürü Mehmet Nur Öncüye ve emei geçen herkese teekkürlerini ileten Erta, Üniversitemizi ve ehrimizi en iyi ekilde temsil etmeye devam edecekleri sözünü verdi.

Ana Sayfaya Git