Kimse Takımı Yıpratamaz

Amedspor başkanı Nurullah Edemen, sosyal medya üzerinden takımı yıpratanlara asla müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Haberler 04.10.2017 - 10:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sosyal medya hesaplar üzerinden taraftar gruplarnn birbirlerine yönelik suçlamalarda bulunmasna tepki gösteren Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Bakan Nurullah Edemen, sosyal medya üzerinden takm ypratanlara asla müsaade etmeyeceklerini ifade etti.

DYARBAKIRDA TÜRKYENN EN DÜZGÜN TRBÜNLER VAR

Kamuoyunun Amedspor ile ilgili algsn daha iyi yerlere geldiine deinen Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Bakan Nurullah Edemen Bunu kolay yapmadk. Diyarbakrda Türkiyenin en düzgün tribünleri var. Küfürsüz, ayrmsz, ailelerin geldii bir tribün var. 2 maçtan beri baz arkadalarmz kavga gürültü Olmamas gerekiyor. Benimsemiyorum. Sknt yaratmadklar sürece herhangi bir taraftar grubuna kar duruumuz yoktur. dedi.

Edemen, Baka bir kentimiz yok Diyarbakrmz var. Diyarbakrmz takm olan Amed Sportif faaliyetler bakan olarak sosyal medya üzerinden takm ypratanlara asla müsaade etmeyeceiz eklinde konutu.

AMACIMIZ AMEDSPORU LAK OLDUU YERE TAIMAKTIR

Amed Sportif faaliyetleri kullanarak baz sosyal medya hesaplarnda tartma konusu yapan taraftar gruplarnn takm yprattna dikkat çeken Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Bakan Nurullah Edemen, Bizim bir amacmz var oda Amedsporu laik olduu yere tamaktr. Sosyal medya hesaplarnda takmmzn ismi kullanlarak yaplan karlk açklamalar ve danklklara son verilmesini istiyorum. Bu tip davranlar hem kentimizi hem de takmmza ciddi zararlar vermektedir. Taraftar gruplarnn bu takm desteklediklerine inanyorlarsa sosyal medya hesaplarnda dertlerini anlatacaklarna buraya yanmza gelip karlkl anlaarak dertlerini anlatp sorunlarnn çözümü konusunda bizlerde destekte bulunarak. Tersini düünen var ise biz buna müsaade etmeyiz. Bu takm bu kentin takmdr. Bu takmn en iyi yere gelmesi için hep birlikte elimizden geleni yapyoruz ve yapmaya devam edeceiz ifadelerini kulland.

MLLETVEKLLER TELEFONLARINI CEVAPLAMIYOR

Diyarbakr temsil eden milletvekillerine de eletirilerde bulunan Edemen, Bu kentin takm bu kentin aynasdr. Bunun için milletvekilleri millet adna bu takma sahip çkmasn bekliyoruz. m öyle olmas gerekirken bizlerin telefonlarna bile cevap vermekten çekiniyorlar. Bu yüzden Bu kentin milletvekilleri dier kentlerin milletvekilleri nasl üzerlerine düen görevi yerine getiriyor ise onlar da bu konuda duyarl olmaya davet ediyorum diye konutu

Ana Sayfaya Git