Kırılması güç iki rekor

Diyarbekirspor, 145 takımlı Türkiye liglerinde deplasmanda yenilmeyen iki takım arasında yer alıp aynı zamanda deplasmanda en az gol yiyen takım olarak uzun yıllar kırılması güç iki rekora imza attı.

Haberler 05.05.2021 - 01:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

15 d saha maçnda 9 galibiyet ve 6 beraberlik alarak 33 puan toplayan Yeil-Krmzl takm, 2.Lig Krmz Grup ampiyonu Manisa FK ile beraber yenilgi almayan iki takmdan biri oldu.

Deplasmanda en az gol yiyen takm ise Diyarbekirspor oldu. 15 maçta sadece 4 gol yiyen enol Demirin örencileri, 15 maçn 11inde hiç gol yemedi. Kaleci Salih enba, bu alanda elde ettii baar ile Türkiye liglerinin en az gol yiyen kalecisi oldu.

Kentin Yeni Beklentisi Diyarbakrsporun ampiyonluu

Diyarbekirsporun ampiyonluu ile 8 yl sonra ilk kez profesyonel ligde ampiyonluk sevinci yaayan Diyarbakrda gözler imdi de Diyarbakrspora çevrildi.

Mays ay sonunda balamas planlanan Bölgesel Amatör Futbol Liginde ampiyonluun güçlü adaylar arasnda gösterilen 53 yllk efsane kulübün ampiyon olup 3.Lige yükselmesini bekleyen kent, 8 yl önce 3.Lige veda eden Diyarbakrsporun bunu baarmas halinde sporda çifte ampiyonluklu bir sezon yaam olacak.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi müsabakalarnn Mays ay sonunda balatlarak iki ay içerisinde tamamlanmas bekleniyor.

Ana Sayfaya Git