Kırmızı Şeytanlar Muslera'yı değil, Lloris'i istiyormuş!

Gün içinde İngiliz basınının Manchester United takımının Galatasaray’ın başarılı eldiveni Fernando Muslera’ya teklif yapacağını öne sürmesinin ardından, bir iddia daha geldi. İngiliz basını Manchester United’ın Muslera yerine Tottenham’ın Fransız kalecisi Hugo Lloris’i transfer edeceğini söyledi. İşte ayrıntılar..

Haberler 05.06.2015 - 17:52 Son Güncelleme : 05.06.2015 - 17:52

İngiliz basını, Manchester Unitedın, Tottenham kalecisi Fransa kaptanı Hugo Llorise kancayı taktığını bildirdi.

Haber Türkün haberi doğrultusunda; Metro gazetesi, bonservis ücreti olarak 15 milyon sterlin Musleraya öderse David De Gea için 35 milyon sterlin bonservis parası isteyen Manchester Unitedın 20 milyon sterlin karlı çıkacağını hesapladığına değinmiş.

Fransız milli kaleci Hugo Llorisin bu yaz Tottenhamı terk edebileceğini öne sürmesinin akabinde İngiliz basını, bugün Tottenham Hotspurda geleceğini düşünen Hugo Llorisin İnsanın kendisini düşünme zamanı gelir diye konuştuğunu ve Paris Saint-Germain ile Ligue1a dönebileceği söylentilerini reddettiğini yazdı.

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE OYNAMAK İSTİYOR

2012 yılında Lyondan 8 milyon sterline Tottenhama geldiğinde 5 yıllık kontrat imzalayan Fransa Milli Takımı kaptanı, Tottenham kulübünün başkanı Daniel Levye Şampiyonlar Liginde oynamanın tercihi olduğunu söyledi. Premier Ligde beşinci olan Tottenham ise bu yıl ancak Avrupa Ligine katılabiliyor.

Daha önceki kulübünde dört yıl arka arkaya Şampiyonlar Liginde oynayan Fransa Kaptanı, White Hart Lanede Şampiyonlar Liginde oynayamadığı için ayrılmayı düşünüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır