Kızıltepeli engelli basketbolcular ligi yenilgisiz bitirdi

Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Bölgesel Lig D Grubunda mücadele eden Kızıltepe Engelliler Gücü Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 10’da 10 yaparak ligi yenilgisiz lider kapattı. Maddi imkansızlıklara rağmen ligi zirvede bitiren şampiyonların hedefi Antalya’daki Play Off maçlarını da kazanarak 2. Lig'e yükselmek.

Haberler 03.04.2018 - 09:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bölgesel Lig D Grubunda mücadele eden Kzltepe Engelliler Gücü Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takm, bu sezon oynad bütün maçlar kazanmasn bildi. Sezona maddi imkanszlklarla balayan Kzltepeli tekerlekli sandalyeli oyuncular ligin son maçnda Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübünü 72-30 gibi büyük bir farkla yendi. Grupta 10da 10 yapan basketbolcular yenilgisiz bir ekilde ligi zirvede bitirdi. ampiyonlar, 24 Nisanda Antalya Kemerde oynanacak olan Play Offda ter dökecek. Basketbolcular baarlarndan dolay kutlayan takm bakan Mehmet Yusuf Takn, lk defa ligi birinci bitiriyoruz. çok güzel duygular içerisindeyiz. Tüm takm arkadalarm tebrik ediyorum. nallah Play Offta da ikinci lige çkarz. 24 Nisanda Antalya Kemerde yaplacak maçlarda ikinci lige çkmak için oynayacaz. Bu sezon bize destek çkan Kzltepe Kaymam Ahmet Odabaa çok teekkür ederiz eklinde konutu.

Antalyadaki maçlar kazanarak ikinci lige çkmak için mücadele edeceklerini belirten Kzltepeli basketbolcu Alican Korhan, Bu maçla 10da 10 yaptk. Play Offa avantajl bir ekilde gitmek istiyoruz. Orada da en kötü final oynayp ilçemizi temsil etmek için ikinci lige adm bir adm atm oluruz dedi.

Basketbolcu Kadir Akkaya da 6 yldr bu sporu yapyorum. 10da 10 yaptk. imdi Antalyaya gideceiz. Orada büyük bir ihtimalle orada da inallah bir üst lige çkarz ifadelerini kulland

Basketbolcu Serhat Bilen de 10da 10 yapp ligi yenilgisiz bitirdik. Antalyada bütün maçlar kazanp ikinci lige çkmak istiyoruz. Bu baarmzdan dolay çok mutluyuz. lçemizi en iyi ekilde temsil edeceiz diye konutu.

Takmn tek kadn basketbolcusu olan Ebru Akc unlar söyledi:

Bu ligi yenilgisiz bitirdik. Antalyadaki Play Offa gitmeye hak kazandk. En son maçmz Hakkari Sümbül ile yaptk. Onlar ikinci biz de birinci sraya yerletik. Ligi yenilgisiz bitirdiimiz için mutluyuz.

Ana Sayfaya Git