Kocaman ile Güneş 19. randevuda

Süper Lig'in 6. haftasında 23 Eylül Cumartesi günü karşılaşacak Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın teknik direktörleri arasındaki rekabette, Aykut Kocaman'ın Şenol Güneş'e karşı galibiyetlerde 1 maç üstünlüğü bulunuyor.

Haberler 22.09.2017 - 10:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile Beiktan çaltrcs enol Güne, 15i Süper Lig, 3ü Türkiye Kupas olmak üzere 18 kez kar karya geldi.

Söz konusu maçlarda Kocamann ekipleri 7 galibiyet elde etti. enol Güne ise Kocamana kar 6 kez galibiyet sevinci yaad. Tecrübeli iki teknik adamn banda bulunduu takmlar, 5 maçta da berabere kald.

Kocaman ve Güne ilk kez, 23 Ocak 2005te bir Türkiye Kupas maçnda kar karya geldi. Bu maçta Günein çaltrd Trabzonspor, Kocamann ekibi Malatyasporu 2-0la geçerek tur atlamt.

Kocaman; Malatyaspor, Konyaspor ve Fenerbahçe, Güne ise Trabzonspor, Bursaspor ve Beikta çaltrd dönemde kar karya geldi.

ki teknik adam, 12 yl önce balayan rekabette, 19. randevuya 23 Eylülde Kadköyde çkacak.

KOCAMAN, FENERBAHçEDE BR KEZ YENLD

Aykut Kocamann teknik direktörlüünü yapt Fenerbahçe, enol Günein takmlarna kar baarl bir performans ortaya koyuyor.

Kocaman, 2010 ylnda ilk kez bana geçtii Fenerbahçeyle enol Günein teknik direktörlüünü yapt Trabzonspora kar 7 kez mücadele etti. 7 karlamada, Fenerbahçe 4 galibiyet elde etti, 2 beraberlik ald ve bir kez malup oldu.

Günein çaltrd bordo-mavili ekip, Kocaman yönetimindeki Fenerbahçeyi 23 Austos 2010da sahasnda 3-2 yendi. Daha sonra Kocaman, Fenerbahçenin banda çkt 6 maçta da enol Günee galibiyet sevinci yaatmad.

KOCAMAN, KADIKÖYDE GÜNEE KAYBETMED

Aykut Kocaman, enol Günee kar Kadköyde hiç yenilmedi.

Kocaman, sar-lacivertli takmn banda, enol Günein çaltrd Trabzonspor karsnda Kadköyde 4 maçta ikier galibiyet ve beraberlik yaad.

GÜNE, KOCAMANA KARI BEKTALA 2 GALBYET ALDI

enol Güne Beiktan banda, Aykut Kocamann çaltrd takmlara kar 6 maçta 2 galibiyet elde etti.

Atiker Konyasporu çaltrd dönemde Kocaman, enol Güne yönetimindeki Beiktaa kar, ligde 5-1 ve 4-0 gibi farkl yenilgiler yaad. Buna karn Kocamann örencileri, Günein çaltrd Beikta ikisi Türkiye Kupas, biri Süper Lig olmak üzere 3 defa malup etti, bir karlama ise beraberlikle sonuçland.

Ana Sayfaya Git