Kollar sıvanıyor

Amed Sportif Faaliyetlerde yeni sezonla ilgili kolları sıvıyor. İç ve dış transfer görüşmelerine hafta içi başlanılacağı bildirildi.

Haberler 05.06.2017 - 03:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeil-Krmzl ekip,Teknik Direktör sorununu sözleme yenileyerek Taner Taknle devam etme karar almasndan sonra 2017-2018 futbol sezonu için, kollar svamaya balyor. ç ve d transfer çalmalarna hafta içi start verecek olan yönetim kurulu, takm hocas Taknn hazrlayaca rapora göre yhareket edecek. Takmla ilikisi kesilecek oyuncular ise daha sonra belirlenecek.

Yeniz sezonda futbolcu ya ortalamasn aaya çekmeyi planlayan Amed Sportif Faaliyetlerin, d transferde genç oyunculara yönelecei örenildi. Bu konuda arayta olan yönetimin, d transferde belirlenen baz oyunculara temasa geçtii örenildi.

Geçen sezon Amed Sportif Faaliyetler formas altnda önemli maçlar çkaran Deniz Naki ile prensip anlamasna varld iddia edildi. Tecrübeli futbolcunun Almanyaya gidii öncesinde yöneticilerle bir araya geldii hem alacaklar hem de yeni sezonla ilgili transferi konusunda anlamaya vard bildirildi.

Öte yandan Amed Sportif Faaliyetler Kulübünden yaplan açklamada, mali genel kurulanan Haziran ay içerisinde gerçekleecei belirtildi. Açklamada, A takm seçmelerinin de Ramazan Bayramnn ardndan gerçekleecei vurguland.

Ana Sayfaya Git