Komşu Kentlerin Kritik Kapışması

3.Lig 3.Grup'ta yer alan komşu kentler Diyarbakır ve Batman'ın temsilcileri, Çarşamba günü Play-Off ve ligde kalma yolunda kritik önem taşıyan karşılaşmada kozlarını paylaşacak. Diyarbakır Stadında saat 13.00'da başlayacak maç için taraftarlara destek çağrısında bulunan Diyarbekirspor Başkanı Turan İlgin,”Dost ve kardeş iki takımın karşı karşıya geleceği karşılaşmaya Diyarbakırlı ve Batmanlı sporseverleri davet ediyoruz. Kazanıp Play-Off yolunda bir engeli daha aşmak istiyoruz” dedi.

Haberler 18.02.2020 - 00:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aralarnda uzun yllardan beri dostane ilikilerin olduu, birbirlerine 80 kilometre uzaklktaki iki komu kentin futboldaki temsilcileri çaramba günü önemli bir karlamada 3 puan mücadelesine çkacak. Hedefleri farkl, amaçlar ayn olan iki takm arasndaki maçta Play-Off mücadelesi veren Diyarbekirspor, ligde kalma hesaplar yapan Batman Petrolsporu arlayacak. Her iki takm da kazanp hedefe bir adm daha yaklamak istiyor.Hatay bölgesi hakemi Hamit Baskn yönetecei karlama saat 13.00da balayacak. Sezonun ilk yarsnda Batmanda oynanan maçta Diyarbekirspor, Batman Petrolsporu 1-0 malup etmiti.

Diyarbekirspor, son 6 maçta yenilmezken, Batman Petrolspor ise son 5 maçta sahadan yenilgi ile ayrlmad.

Diyarbekirspordan Maça Davet

Diyarbekirspor Bakan Turan lgin, Play-Off yolunda bir engeli daha amak istediklerine dikkat çekerek her iki takmn taraftarlarn da centilmence ve dostça bir tutum sergileyerek sporun ruhuna uygun bir tablo oluturmalarn istedi.

Bakan lgin,Batman bizim komu ve karde kentimiz, Batman Petrolspor da karde takmmzdr. Onlarn da kazanmaya ihtiyac var. 60 yllk mazisi olan Batman Petrolsporun bu zor süreci atlatp ligde kalacana inanyoruz. Dosta ve centilmence bir maç olsun,hak eden kazansn. Hem kendi taraftarlarmz hem Batmanl kardelerimizi davet ediyoruz. Kazanan kim olursa olsun skor sahada kalsn,dostluk baki olsun. Play-Off için iddial hale geldik. Bu maç da kazanp yolumuza emin admlarla devam etmek istiyoruz. Takmmzn bunu baaracak gücü var. çaramba günü ciddi bir taraftar destei bekliyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git