Köylerde Spora Büyük Destek

İlçede spor etkinliklerine destek veren Çınar İlçe Kaymakamı Selami Kaya, yaz döneminde yapılan faaliyetlere de destek sağlıyor. Kaymakam Kaya,ilçedeki spor faaliyetlerine katılan köylerdeki çocuklara ve gençlere spor malzemesi yardımında bulundu.

Haberler 25.07.2019 - 01:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn çnar ilçesinde lçe Gençlik Hizmetleri Ve Spor lçe Müdürlüü tarafndan yürütülen yetenek taramas, yaz spor okullar, Koabiliyorken Ko ve köylerde oluturulan sahalarla hayata geçirilen Sporla Tan Salkl Yaa projelerine maddi destek ve malzeme destei salayarak yüzlerce çocuun sporla tanmasna imkan tand.

Kaymakam Selami Kaya ,lkokul üçüncü snf örencilerine yönelik yaplan yetenek taramas ile seçilen çocuklarn 8 köy merkezinden getirtilerek lçe spor salonunda yaplan çalmalara katlmas konusunda hem servis hem de malzeme konusunda gerekli destei salad.

Köylülere Spor Konusunda Tam Destek

Kaymakam Kaya,ilçeye bal 10 köyde vatandalarn talebini geri çevirmeyerek eofman, top, forma ve çeitli spor malzemesi yardmnda bulunulurken, köy sahalarnn yapmn kale direkleri, basketbol potalar, voleybol direklerinin temini ve sahalarn yapmn finanse ederek köylü vatandalarn yüzünü güldürdü.

Köy muhtarlar, sporcular ve veliler; ilçede yaplan sportif aktivitelere desteklerinden dolay lçe Kaymakam Selami Kayaya teekkür etti. Vatandalar, Kaymakamz her alanda yapm olduu hizmetler, samimiyeti köylerimize kadar gelip bizleri ziyaret etmeleri bizleri son derece mutlu ediyor.Destek ve ilgisinden dolay kaymakammza teekkür ediyoruz ifadelerini kulland

Ana Sayfaya Git