Kritik Davaya İkinci Erteleme

Diyarbakırspor'da yeni yönetimin seçildiği kongrenin iptal edilmesine yönelik açılan davada yine karar çıkmadı. Mahkeme heyeti, duruşmayı 2 Temmuz’a erteledi.

Haberler 17.04.2019 - 11:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr 1.Amatör Liginde ampiyon olarak Süper Amatör Ligine yükselme baarsn gösteren Diyarbakrspor Kulübünün 22.11.2018 tarihinde yaplan olaanüstü kongresinin iptali talebiyle açlan davada yine karar çkmad.

Kongrenin iptal edilmesi için eski kulüp bakan Abdülkadir Duran, eski antrenörler Ömer Akçura ve Fehmi çalarn Diyarbakr 7.Asliye Hukuk Mahkemesine yapt bavuru sonucu açlan dava ikinci kez ertelendi. Mahkeme, eksik olan belgelerin ilgili kurumlardan talep edilerek durumay 2 Temmuz 2019 tarihine erteledi.

Diyarbakrsporun Sahibi Halktr

Diyarbakrspor Kulübü Bakan ehmus Akyl,eski bakann bu tür yollarla hem yargy gereksiz yere megül ettiini hem de kulübün önünü kapatmaya çaltn söyledi. Diyarbakrsporun sahibinin halk olduunu belirten Akyl,Diyarbakrspor halkn ortak paydas ve deeridir. Ne benim ne de o ahsn ahsi mal ve irketi deildir. Kulüp yllar sonra küllerinden doup sinerji yakalamken bu tür admlarla zaman harcanmamal. Taraftarlarmz ve halkmz bu saatten sonra bu tür insanlara prim vermez. Herkes kendi iine baksn. Diyarbakrsporu daha iyi yerlere nasl getirebiliriz,bunlar konumamz lazm dedi.

Ana Sayfaya Git