Kritik virajlar

Erganispor’un küme düştüğü 3.Lig’de Büyükşehir ve Kayapınar, son 5 haftada kader maçlarına çıkacak.

Haberler 10.04.2012 - 11:30 Son Güncelleme : 10.04.2012 - 11:30

Büyükşehir;3 içeri ve 2 deplasman oynarken,Kayapınar ise 2 maçı evinde yapıp 3 deplasmana çıkacak.

PLAY-OFF GARANTİ DEĞİL! Spor Toto 3.Lig 1.Grupta 3 hafta öncesine kadar Play-Offun en güçlü adayı olan Büyükşehir Belediyesporda tehlike çanları en acı şekilde çalıyor. Son 3 maçta 7 puan kaybeden Büyükşehir Belediyespor,6.sıradaki Manavgat Evrenseki ile bu hafta karşılaşacağı 7.sıradaki Sandıklı Belediyesporun nefesini ensesinde hissediyor. Manavgat Evrensekinin 52 ve Sandıklı Belediyesporun da 50 puanı var. Grupta şampiyon olan 2.Lige direkt çıkarken, 2,3,4 ve 5.olacak ekipler kendi aralarında tarafsız sahada tek maçlı eleminasyon sistemine göre Play-Off oynayacak.

Büyükşehir, kalan maçlarda sahasında Sandıklı Belediyespor,Kastamonuspor ve Menemen Belediyesporla, deplasmanda da Lüleburgazspor ve Elazığ Belediyesporla karşı karşıya gelecek.

KAYAPINARIN LÜKSÜ YOK! Spor Toto 3.Lig 3.Grupta oynadığı son 3 maçta 2 yenilgi ve 1 beraberlik alarak 8 puan kaybeden Kayapınar Belediyespor,4 takımın küme düşeceği grupta Ankara Demirsporun gerisine düşerek düşme tehlikesini fazlasıyla hissetmeye başladı.

Ligin ikinci yarısında elde ettiği başarılı sonuçlarla sıyrıldığı düşme hattına tekrar inen Kayapınar Belediyesporu son 5 haftada 3 deplasman ve 2 iç saha sınavı bekliyor. Deplasmanda Afyonkarahisarspor,Erzurum Büyükşehir ve Aydınsporla kozlarını paylaşırken, kendi sahasında da Siirtspor ve Çarşambasporla puan mücadelesine çıkacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır