Kulplu öğrenciler Türkiye şampiyonasına katılacak

Atletizm Geliştirme Projesi kapsamında, 17-18 Mart Malatya'da yapılan Türkiye Bölgeler Yarı Final müsabakalarında Diyarbakır'ı temsil eden Kulplu öğrenciler, burada elde ettikleri üçüncülükle Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Haberler 20.03.2017 - 09:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beden eitimi öretmeni Yusuf Sakl, gazetecilere yapt açklamada, Malatyada yaplan yar finallerde, sadece rakiplerle deil, ayn zamanda hava artlaryla da mücadele ettiklerini söyledi.

Zorluklara ramen Türkiye ampiyonas biletlerini almaya hak kazandklarn belirten Sakl, Geçen yl ki sezonda Türkiye ölçeinde yarmalara katlabilmeyi hedefledik, bu hedefi bir yl gibi ksa bir sürede gerçekletirebilmenin mutluluunu yaadk. Bu baary göstermemizde her türlü destei esirgemeyen Kulp Kaymakam Fatih Dülgeroluna, lçe Milli Eitim Müdürü Fatih Kayaya ve ilçe Beden Eitimi öretmenlerine teekkür ediyoruz. dedi.

Yarmalar yakndan takip eden lçe Milli Eitim Müdürü Fatih Kaya ise Kulpa sporcu örenci kazandrmak için bir çok proje gelitirdiklerini, aktif spor yapan örencilere gereken kaynaklar salandklarn vurgulad.

Ülke sporuna sporcu kazandrmak için alt yap çalmalar içerisinde olduklarn kaydeden Kaya, öyle konutu:

lçemize sporun her alannda baarl örenciler yetitirme gayreti içerisindeyiz. Elde edilen baarlar da bir öretmen olarak anlaml duygular oluturuyor. Örencilerimizle gurur duymaktayz. Bu baary geride brakacak yeni baarlar sabrszlkla beklemekteyiz, Kulp lçe Kaymakam Fatih Dülgeroluna vermi olduklar desteklerden dolay teekkür ediyoruz.

Ana Sayfaya Git