Kurtuluş Maratonu yapıldı

Şanlıurfa'da gerçekleştirilen 8'inci Göbeklitepe Yarı Maratonu ve 5-10-21 kilometre koşularına yerli ve yabancı sporcular katıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı maratonda dereceye girenlerin ödülleri verildi.

Haberler 15.04.2019 - 10:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfa Büyükehir Belediyesinin düzenledii ve Gençlik Spor Bakanl ile Atletizm Federasyonunun paydaln yapt 8inci Göbeklitepe Yar Maratonu renkli görüntülere sahne oldu. Erkekler ve bayanlar kategorilerinde 5, 10 ve 21 kilometre etaplarnda gerçekletirilen kouya vatandalar ilgi gösterdi. Yerli ve yabanc sporcularn katld maratonda anlurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükehir Belediye Bakan Zeynel Abidin Beyazgül, ile sivil toplum kuruluu temsilcileri de vatandalara elik etti. Her ya grubundan sporcularn kotuu güzergahlarda esnaf ve vatandalar da katlmclara alklar ile destek verdi. Maratonun tamamlanmas ile birlikte ödül töreni yapld.

Sporculara ödüllerini veren Büyükehir Belediye Bakan Zeynel Abidin Beyazgül, Türkiyenin en genç ehri anlurfaya da bu güzel görüntüler yakr. Biz, gençliinin kymetini bilen ve onlar eitimle, sporlu bütünletirmeyi amaçlyoruz. Bugün de bu düüncemizin bir adm idi. Katlm gösteren sadece gençlerimize deil, her yatan vatandamza teekkür ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git