Lecce, Burak Yılmaz'ı almak için İstanbul'a geldi

Özkan Doğan, Lecce yöneticileri ile Beşiktaş kulüp binası girişinde görüntülendi. İtalyan ekibi Lecce, Burak Yılmaz transferi için Özkan Doğan aracılığıyla siyah beyazlı ekibe tekliflerini iletti.

Haberler 17.07.2019 - 10:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Menajer Özkan Doan, Lecce CEOsu Mauro Melusonun teklifini kulübe iletirken, Beikta Yönetimi ile toplant yapld. talyann Lecce Kulübü, Burak Ylmazdan vazgeçmiyor. Serie A ekibi yöneticilerinin bu transferin gerçeklemesinde en büyük kozlar menajer Özkan Doan.

LECCE YÖNETCLER BEKTA KULÜP BNASINDA

Daha önce talyadan Sneijderi, Mario Gomezi ve Etoyu getirdigi için talyada güçlü balantlar bulunan ve bu konuda güven duyulan isimlerin banda gelen Özkan Doan, Lecce yöneticileri ile Beikta kulüp binas giriinde görüntülendi.

Lecce Yönetimi Burak için stanbula gelirken Beikta ile görüüp tekliflerini iletti. Özkan Doan ve Lecce CEOsu Mauro Meluso ile Alessandro Alberti Beikta Yönetimine Burak konusunda rsarl olduklarn belirtip resmi tekliflerini sunarken, golcü futbolcuya da 34 yanda olmasna ramen 3 yllk mukavele teklifi yaplacak.

BEKTA BIRAKMAK STEMYOR AMA 34 YAINDAK FUTBOLCUYA 3 YILLIK TEKLF CEZBEDYOR

Lecce, 2,5 milyon euro net maa teklif etmeye hazrlanrken Beikta Kulübü golcü ismi brakmak istemiyor. Ancak edinilen bilgilere göre Burakn kulüpten alacaklar da bulunuyor. lerleyen yanda 3 yllk garanti teklif almak milli futbolcunun bu transfere scak bakmasna sebep oluyor.

BEKTAA 1,5 MLYON EURO

Leccenin Beiktaa önerdii bonservis bedeli ise 1,5 milyon euro. stanbulda yaplan görümede talyanlar Buraktan asla vazgeçmeyeceklerini bildirirken bir kaç gün içinde bu transferin sonuçlanmas bekleniyor.

Ana Sayfaya Git