Lider Avantaj Peşinde

Bugün İstanbul’da Pendikspor’la karşılaşacak olan Amedspor,sahadan 3 puanla ayrılarak yakın takipçileri Keçiörengücü ile Erzurumspor’un birbirleriyle karşılaşacağı haftada puan farkını açmak istiyor.

Haberler 04.12.2016 - 11:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2.Lig Beyaz Grupta ilk yarnn tamamlanmasna 3 hafta kala 3 puan farkla lider olan Amedspor,bugün puan farkn artrmann hesaplarn yapyor. Zorlu karlama öncesinde takmda moraller yüksek.

Son haftalarn baarl ekibi Pendiksporla deplasmanda karlaacak olan Amedspor,sahadan 3 puanla ayrlp Keçiörengücü ve Erzurumsporun birbirleriyle karlaaca haftada puan farkn açmann hesaplarn yapyor. Amedsporda sar kart cezals Sdk stemi dnda eksik bulunmuyor.

Pendik lçe Stadnda saat 13.30da balayacak maç zmir bölgesi hakemi Yiit Arslan yönetecek. Pendik lçe Spor Güvenlik Kurulunun karar nedeniyle maça Amedsporlu taraftarlar alnmayacak.

Pendiksporlu Taraftarlarn Jesti Mutlu Etti

çaramba günü Menemen Belediyesporla deplasmanda oynad kupa maçndan sonra stanbula geçerek burada hazrlklarn sürdüren Amedsporda morallerin yüksek olduu gözlenirken,takm havaalannda karlayan Pendiksporlu taraftarlarn otele ve idman sahasna da gelerek centilmence tutumlarn sürdürmesi sevindirdi. Deniz Naki, sosyal medya hesabnda yapt açklamada Amedspora geldiinden beri ilk kez böyle bir tablo ile karlatna dikkat çekerek Pendiksporlu taraftarlara teekkür etti.

Ana Sayfaya Git