Lider Galatasaray kritik sınavda

Süper Lig'de lider durumda bulunan Galatasaray, 12. hafta karşılaşmasında bugün Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Haberler 18.11.2017 - 09:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ligde 26 puanla lider durumda bulunan sar-krmzl ekip, 23 puanla ikinci sradaki takipçisi Medipol Baakehirle kritik bir müsabaka oynayacak.

Sezonun ilk 11 haftasndaki performans alk alan Galatasaray, üst üste önemli maçlara çkt bu dönemde zirvede puan farknn kapanmamas için ter dökecek.

Medipol Baakehir ile arasnda 3 puan fark olan sar-krmzllar, hem ligdeki bu önemli rakibi önünde galip gelmek hem de 14. haftada Beiktaa konuk olaca derbi müsabakas öncesi elini güçlendirmek istiyor.

3. stanbul Baakehir Fatih Terim Stadnda saat 19.30da balayacak Medipol Baakehir-Galatasaray maçn, hakem Ali Palabyk yönetecek.

K EKSK

Galatasaray, zorlu Medipol Baakehir maç öncesi cezal olmalar nedeniyle iki önemli oyuncusundan faydalanamayacak.

Trabzonspor karlamasnda gördüü krmz kart sonras Profesyonel Futbol Disiplin Kurulundan 3 maç ceza alan Sofiane Feghouli, Gençlerbirlii müsabakasnn ardndan Medipol Baakehir önünde de forma giyemeyecek.

Ligde son oynanan Gençlerbirlii maçnda gördüü sar kartla cezal duruma düen Serdar Aziz de bugün teknik direktör Igor Tudorun tercihleri arasnda yer alamayacak.

FERNANDO CEZA SINIRINDA

Sar-krmzl futbol takmnda Brezilyal orta saha oyuncusu Fernando, Medipol Baakehir maç öncesi sar kart ceza snrnda bulunuyor.

Daha önce Osmanlspor, Kardemir Karabükspor ve Fenerbahçe maçlarnda sar kartla cezalandrlan Fernando, Medipol Baakehir önünde de sar kart görmesi durumunda 13. haftadaki Aytemiz Alanyaspor müsabakasnda oynayamayacak.

Ana Sayfaya Git