Lider puan kaybedince

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Altınay, Denizli deplasmanında bekledikleri futbolu oynayamadıklarını belirtirken, tek tesellilerinin liderin puan kaybetmesi olduğunu söyledi. Altınay, ”İlk yarıyı 34 puanla tamamlamak istiyoruz” dedi.

Haberler 29.11.2016 - 10:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sakaryaspor dndaki ampiyonluk adaylarnn puan kaybettii haftada puan kaybederek avantaj deerlendiremeyen Diyarbekirspor büyük üzüntü yayor. Denizli Büyükehir Belediyespora deplasmanda 1-1 berabere kalarak bir puanla ehre dönen Yeil-Krmzl takmn teknik direktörü Metin Altnay, galibiyeti hak edecek bir oyun oynayamadklarn söyledi. Rakip takmn maça iyi hazrlandn belirten Altnay, hakem lker Günein net bir penaltlarnn vermeyerek maçn sonucuna etki ettiini ifade ederken ilk yary 34 puanla bitirmek istediklerini söyledi.

34 PUANLA BTRMEK STYORUZ

Altnay, Ligin alt sralarnda yer alan rakibimizin bulunduu konumdan çkmak için iyi hazrlandn biliyorduk. Rakipleri Diyarbakr olunca da ekstra motive olmulard. Biz ise iyi oynayamadk. Geçen haftalardaki gibi etkili deildik. Buna ramen kazanabilirdik. Hakem net bir penaltmz vermedi. Maçn gözlemcisi de benimle yapt konumada bu pozisyon için bize hak verdi. Hakemlerin daha dikkatli olmas lazm. Bu hatalar takmlarn kaderini etkiliyor. Kazansaydk büyük avantaj elde edecektik. Tek tesellimiz lider Afjet Afyonsporun puan kaybetmesi oldu. Kalan 3 maçmz kazanarak ilk yary 34 puanla bitirmek istiyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git