Lider'in zorlu sınavı İstanbul

Nazilli Belediyespor'u yenerek liderlik koltuğuna oturan Amed Sportif Faaliyetler için, zorlu sınav pazar günü İstanbulspor'la yapacağı maçın 90 dakikası olacak.

Haberler 01.02.2017 - 10:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2. Lig Beyaz grupta, Diyarbakr temsil eden Amed Sportif Faaliyetler, stanbulspor deplasmanna hazrlanyor. Lider zorlu deplasmandan puanla dönmeyi hedefliyor.

Geçtiimiz hafta kendi evinde arlad Nazilli Belediyesporu maçn son 10 dakikasnda Deniz ve Sddkn golleriyle 2-1 yenerek, altn deerinde üç puan alp, 38 puanla liderlik koltuuna oturan, Amed Sportif Faaliyetler, püzür günü stanbulsporla kar karya gelecek. Bahçelievler l Özel dare Stadnda saat 13.00te balayacak olan 90 dakikalk maç, lider için zorlu bir snav içeriyor.

Sezonun ikinci yarsnda oynad 4 maçtan, 2 galibiyet, 2de beraberlik alarak, 8 puan toplayan Yeil-Krmzl ekip, stanbul için youn bir idman program yapyor. Kar ya nedeniyle çalmalarn salonda yapan Amedspor, stanbulspor karsnda mutlak puan veya puanlar almay hedefliyor. En yakn rakibi Erzurumsporla arasnda bir puan fark bulunan Yeil-Krmzl ekip, stanbul deplasmannda uygulanan taraftar yasann kaldrlmasn istiyor. 24 haftadr, taraftar yasa ayor.

Ana Sayfaya Git