Liderliği elinden kaçırdı

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Ligi takımlarından Erganispor, kendi sahasında Çınar Belediyespor ile 0–0 berabere kalarak liderliği ele geçirme fırsatını tepti.

Haberler 28.02.2017 - 10:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ergani Spor teknik direktör Mehmet Kanat, Sezon banda önüne koyduklar ampiyonlua sezon sonunda mutlaka ulaacaklarn ifade eden teknik direktör Kanat, Lider çnar Belediye spor ile ile oynadmz karlamada 00 berabere kaldk. Müsabakada iyi oynayan taraf bizdik. Yaklak 5 bin taraftarmzn desteiyle çktmz zorlu müsabakada galibiyeti kaçran taraf olduk. Güzel futbolumuzdan dolay futbolcularm, teknik heyetimi ve maçn bandan sonuna kadar centilmence destek veren taraftarlarmz kutluyorum dedi.

YALNIZ BIRAKILIYORUZ

Kanat, Diyarbakr Deplasmanl Süper Amatör Liginde kstl bir bütçeye ramen büyük baarlar elde ettiklerini ifade ederek öyle dedi; Tüm imkanszlklara ramen, Belediye destekli takmlarnn karsnda ampiyonluk mücadelesi veriyoruz. Hafta sonu kendi sahamzda Lider çnar Belediyespor ile oynadmz müsabakada maçmza 5 bin taraftar stadyuma destek için gelirken ayn duyarll ilçedeki mülkü amirlerimizden göremedik. Taraftarlar da bu duyarszla tepki gösterdi. Bizleri üzen ampiyonluk yolunda yalnz braklmamzdr.

Ana Sayfaya Git