Liderlik gururu!

Misli.com 3. Lig 1. Grupta sahasında İstanbul ekibi 1877 Alemdağspor’u 1-0 yenerek liderliğe yükselen Diyarbekirspor, bunun sevincini yaşıyor.

Haberler 13.02.2021 - 00:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbekirspor, bu sezon ainas olduu liderlii bir kez daha yükselmenin sevincini yayor. 18 haftas geride kalan ligde 10 hafta liderlik koltuunda oturan yeil-krmzl takm, bu sezon zirvede en fazla kalan takm oldu. 1877 Alemdaspor maçnn zorlu geçtiini ancak kazanarak lider duruma yükselmeyi baardklarn belirten Kulüp kinci Bakan ve Basn Sözcüsü Veysi Avar, Sezonun ikinci yarsnda hiçbir maçn kolay olmayacan biliyoruz ve tüm maçlara final havasnda hazrlanyoruz. Bu maçlardan birini oynadk ve kazanarak yeniden liderlie yükseldik. Rakibin kümede kalma hesaplar yapmas nedeniyle zorlu geçti. Pozisyonlar bulduk, rakibe de pozisyonlar verdik. Önemli olan 3 puana ulamakt. Bucaspor 1928e kaptrdmz liderlii geri aldk, bundan dolay çok mutluyuz. Teknik heyet ve futbolcularmz tebrik ederek galibiyeti ve liderlii yürei bizimle atan deerli taraftarlarmza hediye ediyoruz.12 finalimiz kald.12 maç sonunda inallah ampiyon olacaz dedi.

AMPYONLUU çOK STYORUZ

Teknik direktör enol Demir, en büyük hayalinin futbolcu olarak ampiyonluk yaad Diyarbakrda teknik adam olarak da bunu baararak tarihe geçmek olduunu söyledi. Maçlarn zorlu geçtiini belirten Demir, Memleketim kadar sevdiim, güzel anlarmn olduu Diyarbakrda 4 sezon dolu dolu oynayarak ampiyonluk yaadm. Kaptan ve futbolcu olarak baardm teknik adam olarak da yaamak istiyorum. Yönetimimiz ve futbolcularmzla beraber büyük bir mücadelenin içerisindeyiz. Alemdaspor maçnda pozisyonlar bulduk ama pozisyonlar da verdik. Son 12 haftaya önde giriyoruz. Kalan her maç çetin geçecek. Bu savan sonunda inanyorum ki kazanan biz olacaz diye konutu.

Ana Sayfaya Git