Liderlik sevinci!

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta Bucaspor’u deplasmanda 3-0’lık farklı skorla yenerek liderliğe yükselen Amed Sportif Faaliyetler’de büyük bir sevinç yaşanıyor.

Haberler 11.11.2016 - 10:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta ampiyonluu hedefleyen ve önceki gün Bucasporu deplasmanda 3-0lk farkl skorla yenerek liderlie yükselen Amed Sportif Faaliyetlerde olduu gibi Diyarbakrdaki spor camiasnda da büyük bir sevinç yaanyor.

Amed Sportif Faaliyetler, elde ettii sonuçlarla en baarl deplasman takm konumunda. Deplasmanda 6 maç yapan Amed Sportif Faaliyetler, 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak toplad 11 puanla deplasman puan cetvelinde ilk srada yer alyor. Deplasman maçlarnda 9 gol atan yeil-krmz-beyazl ekip, kendi kalesinde 5 gol gördü.

BAARI TRAF

Ligin en az yenilen takm olan Diyarbakr temsilcisi, ayn zamanda en az gol yiyen takm unvanna sahip. Amed Sportif Faaliyetler, geride kalan 11 maçn 6snda kalesini gole kapatt. Ayrca 11 maçn 10unda gol atma baars gösterirken, tek yenilgisini ald Anadolu Üsküdar hariç tüm rakiplerin alarn havalandrmasn bildi. 5 gol atan Deniz Naki, takmn bu sezon en golcü ismi oldu. Bir dier önemli istatistik ise takmda 11 futbolcunun gol atmas oldu.

Ana Sayfaya Git