Lig gecikmez!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, "Kulüpler Birliği üyeleriyle birlikte son durumun bütün değerlendirmesini hep birlikte müzakere ettik. Kulüplerimizin desteğiyle birlikte yayıncı kuruluşla bir görüşme yapacağız. Liglerin geç başlaması, yapılmaması gibi durumlar söz konusu değil. Ümit ediyorum ki yolumuza yayıncı kuruluş ile devam edeceğiz. Ortada herhangi bir sorun olduğu gözükmemektedir" dedi.

Haberler 03.08.2019 - 01:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF ile Kulüpler Birlii Vakf yönetici ve üyeleri, vakfn Maslaktaki merkezinde yaync kuruluun taleplerini görütü. Toplant sonras TFF Bakan Nihat Özdemir ve Kulüpler Birlii Bakan Fikret Orman, basn mensuplarna açklamalarda bulundu.

YETK FEDERASYONDA

lk olarak söz alan Kulüpler Birlii Bakan Fikret Orman çözüm yolunda admlar attklarn belirtirken, Bugün, seri toplantlar sonucu, federasyonumuzla birlikte bir toplant yaptk. Kulüplerin azami çounluunun olduu bir toplantda bulutuk. Kulüpler Birlii olarak federasyona bundan sonraki görümelerle ilgili yetki verdik. Yapc, aklc ve kulüplerin menfaatini koruyan bir federasyonumuz olduu için bunu gönül birlii ile verdik. Bundan sonra yetki, federasyon bakanmzdadr. Görümeleri Kulüpler Birlii adna TFF yürütecek. En ksa sürede de bir çözüme ulalacana inanyorum diye konutu.

ORMAN: LGLERN ERTELENMES SÖZ KONUSU DEL

Sürecin liglerin ertelenmesi gibi bir durumu beraberinde getirmeyeceini dile getiren Orman, Liglerin ertelenmesi söz konusu deil. Bizim aramzda böyle bir konuma hiç olmad. Bu tip eyler, gazetelerde ve sosyal medyada geziyor ama öyle bir durum yok eklinde konutu.

ÖZDEMR: KULÜPLERE ÖDEMELERDE BR SIKINTI YOK

TFF Bakan Nihat Özdemir de liglerin geç balamasnn söz konusu olmadn söyledi. Özdemir, Kulüpler Birlii üyeleriyle birlikte son durumun bütün deerlendirmesini hep birlikte müzakere ettik. Kulüplerimizin desteiyle birlikte yaync kurulula bir görüme yapacaz. En ksa zamanda kamuoyuna açklamamz yapp yolumuza devam edeceiz. Liglerin geç balamas, yaplmamas gibi durumlar söz konusu deil. Ümit ediyorum ki yolumuza yaync kurulu ile devam edeceiz. Ortada herhangi bir sorun olduu gözükmemektedir. Bütün kulüplere teekkür ediyorum. Herkes olumlu olarak yaklat. Bu ülkemizin ve kulüplerimizin meselesi, her eyden öte Türk futbolunun meselesidir. nallah bu çözümü en ksa sürede üretip yolumuza devam edeceiz dedi. Yaync kuruluun kulüplere yapmas gereken ödemelerde herhangi bir sorun olmadn vurgulayan Özdemir, Ödemelerde bir sorun gözükmemektedir. Kulüplerimize en ksa sürede ödeme yaplmasn salayacaz ifadelerini kulland.

YAYINCI KURULULA 14 TOPLANTI YAPTIK

Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birlii olarak yaync kurulula birçok toplant gerçekletirdiklerini anlatan Özdemir, Yaync kurulu ile TFFnin sözlemesi var. Biz kulüpler adna bu sözlemeyi yaptk. Bundan evvel yaync kurulu ile 14 toplant yaptk. Bazlarn Kulüpler Birlii ile yaptk, bazlarn federasyon olarak yaptk. Yaplan toplantlar neticesinde çkan sonuçlar Kulüpler Birlii yetkilileri ile paylatk ve yolumuza devam ediyoruz diye konutu.

POZTF BR SONUCA VARDIK

Yaync kuruluun sabit kurdan yola devam etme durumunun söz konusu olmadn belirten TFF Bakan Nihat Özdemir, Bütün artlar deerlendirerek kulüplerimizin durumlar, federasyonun durumlar ve yaync kuruluun durumlarn ele alp objektif gözle bir sonuca vardk ve bunu Kulüpler Birlii ile paylatk. Onlar da bize görümelere devam etmemiz için yetki verdiler. Biz de yolumuza devam ediyoruz açklamasnda bulundu.

Ana Sayfaya Git