Lig öncesinde hız kesmiyor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 9.Bölge 2.Grup’ta yer alan Diyarbakır temsilcilerinden Bağlar Belediyespor, gelecek hafta başlayacak lig maratonu için hazırlıklarını sürdürüyor. Şanlıurfa’nın BAL ekiplerinden Viranşehir Sanayispor’la karşılaşan Sarı-mavili takım sahadan 1-1’lik sonuçla ayrıldı.

Haberler 06.04.2021 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Lig çin Olumlu Sinyaller

17-18 Nisan tarihlerinde balayacak olan Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) için hazrlklarn Diyarbakrda sürdüren Balar Belediyespor, hazrlk maçlar serisinde karlat Viranehir Sanayispor karsnda ortaya koyduu futbolla lig için umut verdi.

Teknik heyet, her iki yarda farkl kadrolara ans verdi. u ana kadar 10 takviye yapan Balar Belediyespor, bir veya iki transfer daha yapmay planlyor.

Sezona iyi balayp öyle devam etmek istediklerini belirten Balar Belediyespor Teknik Sorumlusu Ekrem Üen,hazrlk sürecinin sorunsuz geçtiini söyledi.

Takm Olarak Sezona Hazrz

Üen, Planl ve programl bir ekilde sezona hazrlanyoruz. Takmmzn eksiklerine göre transferler yaptk. Hem idmanlar yaparak fizik ve kondisyon olarak eksiklerimizi giderdik,hem hazrlk maçlaryla gücümüzü test ettik. u an için hiçbir sorunumuz yok. Belki bir-iki takviye daha yapabiliriz. Amacmz öncelikle iyi futbol oynamaktr. Viranehir Sanayispor karsnda iyi oynayarak iki hafta sonra balayacak lige hazr olduumuzu gösterdik. Balar Belediyespor olarak iyi bir sezon geçireceimize inanyoruz. Lig içerisinde alacamz sonuçlar bizi lig sonunda nereye tayacak, hep beraber göreceiz. dedi.

Ana Sayfaya Git