Lige döndü

Ziraat Türkiye Kupasına Balıkesirspor Baltok’a 5-0 mağlup olarak veda eden Amed Sportif Faaliyetler, Utaş Uşakspor ile deplasmanda yapacağı lig maçına odaklandı.

Haberler 30.09.2018 - 10:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amed Sportif Faaliyetler, Balkesirspor Baltok ile yapt Ziraat Türkiye Kupas maçnn ardndan Uaka gitti. Yarn deplasmanda yaplacak lig maç için Diyarbakra gelmeyen yeil krmzl kafile, Uaka geçerek kampa girdi. Diyarbakr temsilcisi yarn Uta Uakspor ile yapaca lig maçnn ardndan Diyarbakra dönecek.

LGE DÖNÜ

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, Ziraat Türkiye Kupas 3. tur maçna ansz bir ekilde veda ettiklerini söyledi. Küçükbayrak, iyi oynadklar maçn 28. dakikasnda haksz bir krmz kartla on kii kaldklarn belirtti. Küçükbayrak, bu kararn ardndan oyundaki dengelerinin deitiini ve oyun kontrolünü rakibin elde ederek, sonuca gittiklerini kaydederek, Maça iyi baladk. Her ey istediimiz gibi gidiyordu. Ama 28. dakikada Ferhat Yaarn krmz kartla oyundan atlmasyla on kii kaldk. Bu dakikadan sonra bir kii fazla oynamann avantajn elinde bulunduran ev sahibi ekip, etkili ataklar balatt. Rüzgarn etkisi de oldu. ki tane avantaj eline geçiren rakibimiz üst üste goller bularak sonuca gitti ve biz Ziraat Türkiye Kupasna erken veda etmi olduk. Bu nedenle çok üzgünüz dedi.

OLUMSUZLUKLAR

Bütün olumsuzluklara ramen ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalan futbolcularn kutladn vurgulayan Küçükbayrak, Yaadmz birçok soruna ramen futbolcularm giydikleri formann hakkn vermek için ellerinden gelenin en iyisini yapyorlar. Bu nedenle onlara çok teekkür ediyorum. nallah yaadmz sorunlar tez zamanda çözülür eklinde konutu.

Küçükbayrak, Uta Uakspor ile deplasmanda yapacaklar maçn hazrlklarn tamamlayarak, maaç saatini beklediklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git