“Lige tutunsun yeter” hedefiyle kurulan takım şampiyonluğa koşuyor

Kimisi yaz dönemindeki seçmelerde beğenilerek kadroya dahil edildi, kimisi futbol piyasasının çok altındaki rakamlarla tercih edildi. Biri hariç takımdaki oyuncuların tamamı Diyarbakırlı. Gruptaki takımlar arasında en az para harcayan takımlardan biri olarak kurulan Bağlar Belediyespor, grupta namağlup tek takım olarak bitime 5 hafta kala BAL 1.Bölge 2.Grup’ta liderliği ele geçirdi.

Haberler 01.03.2022 - 00:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Takmn genç teknik çaltrcs Cihan çetin,Sezon bandaki hedefimiz öncelikle lige tutunmakt. Ancak bu aamadan sonra ampiyon olmak istiyoruz ifadelerini kulland.

Yüzde Yüzü Yerli simlerle Gelen Baar

Diyarbakkr Bölgesel Amatör Futbol Liginde temsil eden 6 takmdan biri olan Balar Belediyespor, bir çok kulübe örnek olacak baar hikayesiyle dikkat çekiyor.

u ana kadar oynad 12 maçta 6 galibiyet ve 6 beraberlik alarak yenilgi almayan tek takm olarak yoluna devam eden Sar-Mavili takm toplad 24 puanla 1.Bölge 2.Grupta zirvenin yeni sahibi oldu. 34 golle grubun en fazla gol atan iki takmndan biri olan Diyarbakr temsilcisinde Mahsum Döker ve Faruk Kaya 7er golle bu baarda pay sahibi oldu.

Takmn baar hikayesini deerlendiren teknik sorumlu Cihan çetin, grupta en düük bütçeli takmlardan biri olduklarn dile getirerek baarl tablonun en büyük nedeninin aile ortamn salamalar olduunu söyledi.

Bakan Beyolu ,Bölge çocuklarna Önemli ans Verdi

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun kendilerine güvenerek önemli bir sorumluluk verdiini belirten çetin,Teknik heyetten futbolculara kadar hepimiz bu kentin, bölgenin evlatlaryz. lk kez bir idareci kendi insanna bu kadar deer vererek bir misyon salad. Hüseyin bakana bu güveni ve destei için minnettarz. nallah daha büyük baar getirerek hem kendisini hem memleketimizi mutlu edeceiz.

Dardan sadece bir transfer yaptk, o da devre arasnda Bingölden kaleci alarak oldu. Bu çocuklarn hepsi bu ie inanarak yola çkt. Yaz döneminde amatör ve genç futbolcular için seçme yaptk, kulüp bulamayan ancak kalitesini bildiimiz arkadalar aramza kattk. lk kez lisans çkarp kadromuzda olan oyuncular var. Baar ile yatp baar ile kalkan bir ekip haline geldik. En önemlisi aile olduk. Kulüp bakanmz Mehmet Sait Yldz, her zaman ve her koulda yanmzda. diye konutu.

ampiyon Olarak Diyarbakr nsannn Gücünü Göstermek stiyoruz

Sezon bandaki hedefin çok üzerinde olduklarn anlatan genç teknik adam Cihan çetin, gelinen aamada ampiyon olarak Play-Offa kalmak istediklerini söyledi. çetin,Açkças sezon banda kamuoyunun bu takmdan fazla beklentisi yoktu. Ligde kalsa baar olur deniliyordu. Ama biz takmmzn potansiyelinin farkndaydk. Bunu harekete geçirmek için maç maç düünerek çok çaltk. Grupta bizden kat kat fazla para harcayan, dev bütçeli takmlar var. Hepsinin üzerindeyiz. 5 zorlu maçmz kald. ampiyon olarak ans ve imkan verilmesi durumunda bu kentin evlatlarnn neler yapabileceini herkese göstermek istiyoruz. Biz baarrsak aslnda baaran bu kent olacak. Diyarbakrda çok yetenekli çocuklar var hem antrenör hem sporcu olarak. Kendi evlatlarmza sahip çkalm. fadelerine yer verdi.

Ana Sayfaya Git