Ligler ertelendi

Korona virüsü nedeniyle futbol, basketbol, voleybol ve hentbol federasyonu maçları süresiz olarak ertelendi.

Haberler 20.03.2020 - 11:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gençlik ve Spor Bakan Mehmet Muharrem Kasapolu, federasyon bakanlaryla yapt toplantnn ardndan korona virüsüne kar alnan tedbirleri açklad. Kasapolu, Sayn Cumhurbakanmzn bakanlnda, dün birçok alan kapsayan, çok verimli bir toplant gerçekletirdik. Bu kararlar çerçevesinde bugün voleybol, basketbol, futbol federasyonlar bakanlarmz, Kulüpler Birlii Vakf Bakanmzla birlikte bu kararlar tekrar mütalaa ettik ve liglerin ertelenmesine hep birlikte karar verdik dedi.

MAçLAR ERTELEND

Federasyonlar görümelerin süreceini dile getiren Kasapolu, nallah bundan sonraki süreçte yine kulüplerimizle, federasyonlarmzla olan sk diyaloumuz, ibirliimiz devam edecek. Bu konuda irtifa kaybetmeksizin yolumuza devam edeceiz. Ve hepimizin amac Türk sporunu çok daha güçlü klmak. Bu anlamda gerek federasyonlarmzn gerek kulüplerimizin, antrenörlerimizin ve sporcularmzn salklarn korumas anlamnda tüm tedbirlerin hassasiyetle yerine getirileceine inanyorum diye konutu.

Sporcularn yurt d seyahatlerinin de gündeme geldiini aktaran Kasapolu, Sporcularmzn, özellikle yabanc sporcularmzn yurt d seyahatleri konusunu konutuk. 14 gün kuralnn ne kadar hassas olduunu konutuk. Hiçbir tedirginlie inallah gerek kalmayacak ve millet olarak bu mücadeleyi tedbirlerle, dua ile ve sabrla atlatacaz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git