Ligleri oynatın

Ankara’da toplanan 100’ün üzerindeki Bölgesel Amatör Futbol Ligi kulübünün yöneticileri, 17 Nisan’da başlaması gereken ligin Mayıs ayı sonuna ertelenmesine tepki gösterdi.

Haberler 15.04.2021 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrspor, Bölgesel Amatör Futbol Liginin pandemi gerekçesiyle ertelenmesine tepki gösterdi. Federasyonun liglerin 17 Nisanda balayacana dair karar alarak gruplar ve fikstürü belirlediini, bundan dolay transfer ve kamp yaparak lige hazrlandklar dönemde verilen erteleme kararnn kulüpleri derinden sarstn dile getiren kulüp bakan Siyabend Aydn, yanl bulduklar bu karardan dönülmesini istedi.

Ligin Nisan sonuna kadar balamas halinde koronavirüs testleri dahil masraflar ödemeye hazr olduklarn belirten Bakan Aydn, kulüplerin maduriyetinin giderilmemesi halinde bu durumun derin yaralar açacan kaydetti.

ÖNCEK KARARA UYULSUN

Bakan Aydn,Lig takvimi ilan edildii için transferler yaparak takmmz kampa gönderdik. Tam lig balayacak iken erteleme karar verildi. Bunu anlamak mümkün deil. çok ciddi paralar harcadk. Madem oynatmyordunuz neden bizi masrafa sürüklediniz?. Bu kadar kulüp, antrenör ve sporcu ne olacak?. çeliki dolu olan bu karar daha büyük maduriyetler yaratmadan yanltan dönülmeli.

Sporu seven, sporcuya deer veren bir Cumhurbakanmz var. Kendisinin talimatyla verilen lig Nisan aynda balatlsn karar devam etmelidir.Nisan ay sonuna kadar balamas halinde test giderleri dahil tüm masraflar göze aldk. Bu yanltan dönülmelidir. Maysta balamas halinde Temmuz scanda Diyarbakrda,anlurfada, Adanada,Hatayda ,Mersinde nasl oynanacak bu maçlar?. Antrenöründen malzemecisine kadar herkes zor durumda. dedi.

Ana Sayfaya Git