Lucas Leiva, Jurgen Klopp engeline takıldı!

Galatasaray'ın uzun süredir peşinde olduğu Lucas Leiva transferini neden bir türlü bitiremediği ortaya çıktı.

Haberler 02.08.2016 - 15:50 Son Güncelleme : 02.08.2016 - 15:50

Sezon öncesi orta sahada yaşanan sıkıntıyı gören ve bu bölgeye takviye isteyen Jan Olde Riekerinkin raporu doğrultusunda harekete geçen Galatasaray yönetimi, Lucas Leivayı listenin başına yazdı. Transfer için Liverpool ile temasa geçen sarı-kırmızılı ekibin, Jurgen Klopp nedeniyle Brezilyalı yıldızı imza attıramadığı iddia edildi.

Felipe Melonun geçen sezon takımdan ayrılmasının ardından bir türlü orta sahadaki savunma ağırlıklı oyuncu açığını kapatamayan Galatasaray, Liverpoolda forma giyen Lucas Leivayı transfer etmek için uzun süredir çaba gösteriyor. Liverpool ile bonservis konusunda anlaşan, Brezilyalı yıldızdan da olumlu yanıt alan sarı-kırmızılıların, transferi neden hala bitiremediği merak ediliyor.

Bugün İngiliz Daily Mailde çıkan haber, Galatasarayın Leiva transferinde Jurgen Kloppa takıldığını ortaya çıkardı. Gazete, Alman çalıştırıcının gelecek sezon Leivayı mutlaka kadrosunda tutmak istediğini öne sürdü. Tecrübeli futbolcuyu ilk 11de düşünmeyen Kloppun, rotasyonda kullanmak istediği için Leivanın Galatasaraya transferine engel olduğu belirtildi.

Aslında Liverpooldan ayrılmak istemeyen Leivanın, Galatasarayda daha fazla süre alacağını düşündüğü için İstanbula gitmeye sıcak baktığı da haberde yer aldı. Bu haber, Brezilyalı yıldızın Galatasaraya transfer olmak için Kloppun vereceği kararı beklediğini gözler önüne serdi.

Ana Sayfaya Git