Maç biletleri ücretsiz, atkı hediye

Diyarbekirspor ile Etimesgut Belediyespor arasında 6 Kasım Cumartesi günü oynanacak karşılaşmasının biletleri ücretsiz olacak.

Haberler 05.11.2021 - 00:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Biletlerin kulübün Onursal Bakan Feyzi lhanl ve kulübün kripto para ilemleri için ibirlii yapt Bitexen firmas tarafndan satn alnarak sporseverlere ücretsiz datlaca açkland. Maça gelecek taraftarlara ayrca Diyarbekirspor atklar hediye edilecek.

TFF 2nci Lig Krmz Grup ekibi Diyarbekirsporun 6 Kasm Cumartesi günü kendi sahasnda Ankara ekibi Etimesgut Belediyesporla yapaca karlama öncesinde önemli kararlar alnd. Onursal Bakan Feyzi lhanl ve kulübün kripto para borsasndaki ilemlerini yürüten Bitexen firmas biletleri toplu olarak satn alp sporseverlere ücretsiz datacak. Karlamay izlemeye gelecek taraftarlara Diyarbekirspor atklar da hediye edilerek tribünlerde güzel görüntüler oluturulacak.

FEYZ LHANLI: TÜM HALKIMIZI MAçA DAVET EDYORUZ

Diyarbekirspor Onursal Bakan Feyzi lhanl, taraftarlar tribüne çekmek amacyla böyle bir karar aldklarn söyledi. in ekonomi tarafnda olmadklarn belirten lhanl, Kulübümüzün kripto para borsasndaki ilemlerini yürüten Bitexen ailesine böyle bir katkda bulunduklar için teekkür ediyoruz. Maçn biletlerini satn alarak sporseverlere ücretsiz datacaz. Bununla birlikte maça gelecek sporseverlere atk hediye edeceiz. Tüm halkmz bu önemli maçta tribünlerde görmek istiyoruz. Bundan sonra da Diyarbakr halkna buna benzer jestlerimiz olacak dedi.

MAçA GRMEK çN HES KODU YETERL

Cumartesi günü saat 13.00da balayacak Diyarbekirspor-Etimesgut Belediyespor karlamasn izlemek isteyen sporseverler, biletleri ücretsiz aldktan sonra HES koduyla stadyuma girebilecek. 33 bin seyirci kapasiteli Diyarbakr Stadyumunda oynanacak maça youn ilgi gösterilmesi bekleniyor.

Ana Sayfaya Git