Maddi sorunları hala çözemedi!

Amedspor yeni sezona ekonomik sıkıntılarla giriyor. Maddi çıkmazdan çıkamayan ekip, futbolcu ödemelerini henüz yapmak iken, lisansların çıkması için de hafta içinde TFF’ye para yatırılması gerekiyor.

Haberler 26.08.2018 - 12:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ki sezondur özellikle ekonomik sorunlarla buuan Amedspor, 20182019 sezonuna da ayn skntlarla giriyor. Geçen sezondan kalma futbolcular ve yeni transferlere u ana kadar cüzi rakamlar dnda ödeme futbolcularn bekledii ödeme yaplamazken, teknik heyet ve geçmie ait personel alacaklar ise hala yerinde duruyor.

Kamp ve malzeme giderlerini güçlükle karlayan yönetim, dier kalemleri ödemek için kaynak aray içerisinde bulunuyor. Bu ha fta içerisinde, futbolculara ödeme yaplmasnn yansra, TFFye ödeme yaplarak transfer tahtasnn açlmas ve futbolcu lisanslarnn çkarlmas içinde bütçe gerekli. Aksi takdirde 2 Eylül Pazar günü oynanacak Samsunspor maç öncesinde YeilKrmzl kulüpte yeni krizler patlak verebilir.

KOMBNE SATI BLETLER

Maddi kaynak araylarn sürdüren Amedspor Yönetiminde, gözler kombine bilet satlar ve yine storeden yaplacak lisansl ürün satlarna çevrilirken, Diyarbakr Ticaret Ve Sanayi Odasndan da maddi destek bekledikleri ifade edildi.

Yeni sezon için istenilen transferi yapamayan ve ampiyonluk kadrosu oluturamayan YeilKrmzl Kulüp, çounluu yerli oyunculardan ve maddi sorunlara ramen buray tercih eden futbolculardan oluan kadro ile bu sezon sahada yer alacak.

Ana Sayfaya Git