Mahmut Uslu'dan Emre Mor ve Lens açıklaması

Finansal Fair Play (FFP) nedeniyle daha çok kiralık oyunculara yönelen Fenerbahçe, Emre Mor transferi için futbolcu ve menajeri ile anlaşma sağlamıştı.

Haberler 12.07.2017 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hem Emre hem de menajeri Mustafa Özcan ile daha önceden her konuda anlaan sar lacivertliler Borussia Dortmundun yeni teknik direktör Petre Boszun kararn bekliyor. Genç oyuncunun direkt ilk 11de oynayabilecei bir takma gitmek istemesini söylemesi üzerine Fenerbahçenin eli güçlenirken Petre Bozstan gelecek olumlu cevabn ardndan Emre Morun yeni sezonda sar lacivertli formay giymesi bekleniyor. Ancak bu tarih için daha vakit var.

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, DHAya yapt açklamada Emre Morun stanbula gelii olaanüstü bir gelime olmadkça 25 Temmuzdan önce imkansz. Dortmundun kamp bu tarihte sona erecek ve hocalar gidecek ile kalacaklar belirleyecek. Emre baka takma kiralanacaksa o zaman futbolcunun öncelii bizde. Ama o tarihe kadar hiç umulmadk bir gelime olursa stanbula 25 Temmuzdan da önce gelebilir dedi.

USLU: HEDEFMZ SA AçIK VE SANTRAFOR

Önemli ölçüde transfer yaptklarna da vurgu yapan Uslu, 4 transfer yaptk, içeride önemli oyuncularmz ile sözleme yeniledik. Galatasaray ön eleme oynad için onlar transferde daha hzl olmak zorunda. Biz transferde rahatz. Avrupa ligi maç oynayacamz 27 Temmuza göre hareket ediyoruz. Önceliimiz santrafor ve kanat oyuncular eklinde konutu.

LENSE 2.7 MLYON EURO TEKLF EDLD

Öte yandan Emre Morun yan sra Jeramain Lens için de çalmalarn sürdüren Fenerbahçenin Hollandal oyuncuya son olarak 2.7 milyon euro teklif ettii, Sunderland ile idmanlara çkan yldz oyuncunun anlamann salanmasn bekledii örenildi. Lens ile bir sorun yaamayacaklarn düünen Sar-Lacivertliler , Sunderland ile yeniden anlama zemini aryor.

Ana Sayfaya Git