Malatyaspor'da Ertaç ve Ömer, Rizespor'a karşı galibiyet bekliyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 23'üncü haftasında deplasmanda karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına devam etti.

Haberler 21.02.2019 - 13:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Evkur Yeni Malatyasporun kalecisi Ertaç Özbir ile sar- krmzl takmn santraforu Ömer Hasan imanolu, deplasmanda karlaacaklar çaykur Rizespora 3 puan almak için gideceklerini söyledi.

Süper Ligde geride kalan 22 haftada toplad 34 puanla dördüncü srada yer alan Evkur Yeni Malatyasporda hazrlklar sürüyor. Futbolcular hafif tempolu kounun ardndan dar alanda yakn pas çalmas yapt. Ardndan basna kapal taktik çalmas gerçekletirildi.

ÖZBR: KONUMUMUZ Y

dman öncesi basn mensuplarnn sorularn yantlayan Evkur Yeni Malatyasporun kalecisi Ertaç Özbir, Beikta maçna çok iyi hazrlandn belirterek, Kafa olarak ta hazrdk fakat sahann içinde beklemediimiz durumlardan dolay malup olduk. Daha farklda olabilirdi bu anszlklar peimizi braksayd. Belki 11-11 karlamay tamamlayabilseydik maç belki de kazanacaktk. Dier büyük takmlara olduu gibi ayn ekilde Beikta da yenecektik. Bunu baaramadk. Tabii ki lig devam ediyor uan uzun bir süre var. Halen konumumuz iyi. Bu konumu sürdürebilmek adna elimizden geleni yapacaz dedi.

Forma ansnn tekrar kendine geleceini ifade eden Özbir, geldii zamann hazr olabilmenin önemine dikkat çekerek, Bende kendimi hazr tuttum, her zaman çaltm. yi bir ekilde benim açmdan geçti ama tabii ki takm açsndan iyi olmad, kazanamadk. Kazanabilseydik belki çok daha mutlu olacaktm. u an beni çok fazla mutlu etmiyor açkças performansmn bu ekilde iyi olmas. Önemli olan takmn kazanmas tabii ki. Bunu baarabildiimiz takdirde daha mutlu olabileceim. Son birkaç karlamada o havay kaybettik gibi bunu da çabucak toparlamamz lazm. Arkadalarla konuup tekrardan ayn düzene dönmemiz lazm. Bunun bilincindeyiz, tecrübeli futbolcularz. Bunu da içimizde halledeceiz diye düünüyorum eklinde konutu.

RZE MAçI GERçEKTEN çOK ZOR BR MAç

Deplasmanda karlaacaklar çaykur Rizespor maçn deerlendiren Özbir, unlar söyledi:

Rize maç gerçekten çok zor bir maç. Ligin ikinci yarsna iyi baladlar, iyi transferler yaptlar. Orada kolay bir maç olmayacak hiçbir zaman. Bundan sonraki maçlarn hiç biri kolay olmayacak. Tabii ki de oraya 3 puan almak için gideceiz. Malatyasporun hedefleri her zaman bu sene veya gelecek senedeki yllar içine kattmzda her zaman galibiyet olacaktr. Büyük takm, küçük takm veya herhangi bir Anadolu kulübü fark etmez. Biz gücümüzü biliyoruz. Haddimizi bilerek oynayacaz, gücümüzü bilerek oynayacaz. nallah oradan puanla döneceiz, 3 puanla dönmek istiyoruz. Öncelikli hedefimiz bu. Dönemezsek bile en azndan yenilmemek için elimizden gelen gayreti göstereceiz.

MANOLU: BAZEN ANSSIZLIKLAR OLDU

Yeni Malatyasporun santraforu Ömer Hasan imanolu ise Beikta maçn deerlendirdi. imanolu, Neden yenildik? Aslnda bakarsak 10 kiiyle çok iyi oynadk, iyi mücadele ettik ve beraberlii de bulduk. te bazen anszlklar olduu da var. Bence 10 kiiyle böyle mücadele 1-1 bulmak ondan sonra bir daha gol yemek anszlk. Ama Beikta da tebrik etmek lazm çok iyi oynadlar. 10 kiiye kar kolay diye konutu.

MALATYASPORU EN GÜZEL YERLERE GETRMEK STYORUM

Beikta maçnn 65inci dakikasnda att gol sonras kulan kapatan imanolu nedenini anlatt. imanolu, öyle dedi:

Beikta maçndan önceki hafta atamadm golü maçtan sonra tabii ki üzüldüm çünkü en fazla ben gol atmak istiyordum zaten ve Malatyasporu en güzel yerlere getirmek istiyorum. Zaten sezon banda buraya geldiimde bunlar söylemitim zaten. Atamadm insanlk hali, insanlar tabii ki hata yapabilir. Orada da olmu yani hayatta 1 kere böyle hata olur. Bende üzüldüm, tabii ki taraftarlar da üzülmü ama bana ettii küfürler, bana ettii küfür etmesine veya ben küfür edilmesini hiç sevmiyorum ama benim aileme, benim çocuuma, evlatlarma küfür etmesine hiç ho deil. Sosyal medyadan benim aileme küfür etmesini hiç ho bir ey deil. çünkü ben böyle eylere baya bir taklyorum ve bizim gerçek taraftara deildi tepkim. Sa olsunlar çünkü onlar beni desteklediler, bütün hafta desteklediler ama baz kiiler benim aileme küfür etmesini hiç ho bir ey olmadn gol sonras kulam kapatarak onlara tepki göstermek istedim. Bende demek istedim ki; ben sizi duymak istemiyorum, duymuyorum hatta ve siz benim umurumda bile deilsiniz.

ELMZDEN GELEN YAPACAIZ

Futbolda yenmek ile yenilmenin olduunu kaydeden imanolu, Biz her gün çalyoruz. Her gün toplant yapyoruz. Skntlarmz nerede, yanllklar, hatalarmz analiz ediyoruz ama bunu bilin; biz elimizden geleni yapacaz, savaacaz ve Malatyasporun en güzel yerlere getirmeye çalacaz. imdi tabii ki Rizespor maç var. Onlarnda serisi var. 5 maçtr yenilmiyorlar ama bizde oraya 3 puan için gideceiz ve orada 3 puan alp geri döneceiz dedi.

Ana Sayfaya Git