Malazgirtspor seçmeleri başladı

Muş’un Malazgirt ilçesindeki 1071 Malazgirtspor Kulübü, Yeşilay ile işbirliği yaparak uyuşturucu ve teknoloji bağımlılığına karşı ilçedeki 500 genci sporla buluşturdu.

Haberler 19.02.2018 - 11:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeilay Cemiyeti ile 1071 Malazgirt Spor Kulübünün Hayata Sporla Yeil Ik Yak projesi kapsamnda sporcu seçmeleri, Malazgirt ehir Stadnda uzman eitmenler eliinde start ald. Yetkililer tarafndan yaplan seçmelerde, yetenekli sporcular tespit edildii sürece seçmelerin devam edilecei açkland. Malazgirt ehir Stadnda seçmelere katlmak isteyenlere ve bugünkü seçmelere katlamayanlara, 1071 Malazgirtspor Kulübü yöneticileri ile irtibata geçilmesi istendi.

SEçMELER YAPILDI

Malazgirt ehir Stadnda yaplan sporcu seçmelerine MHP Malazgirt lçe Bakan Yldrm Tutar, Malazgirtspor eski bakanlarndan smail Türeli, Malazgirtspor Kulübü Bakan Kaddafi Türeli ve Malazgirtspor Kulübü idarecileri ile çok sayda sporcu katld.

MHP tekilat olarak her zaman spora ve sporcuya destek vereceklerini belirten MHP lçe Bakan Yldrm Tutar, Tek dileimiz bu ilçede uyuturucu madde kullanan gençlerimizi spora kazandrmak olacaktr. O yüzden Yeilay ve Malazgirtspor Kulübünün yapt bu anlaml projeye destek vermek için buradayz dedi.

Ana Sayfaya Git